Teknologiateollisuus
Tulosta Print

SPEKtri palvelee yritysjärjestelyissä

 

Suuri määrä teknologiateollisuuden yrityksistä on tienhaarassa ja miettii tulevaisuuttaan. Monella näistä yrityksistä ei ole esimerkiksi sukupolvenvaihdoksen yhteydessä tiedossa jatkajaa toiminnalleen. Toisaalta toimialalla on tarve kasvattaa yritysten kokoa ja synnyttää Suomeen entistä vahvempi keskisuurten yritysten massa.


Teknologiateollisuuden ja PKT-säätiön yhteinen SPEKtri-hanke auttaa yrityksiä löytämään ratkaisuja yritysjärjestelyihin. Kaksivuotisen hankkeen tavoitteena on saada aikaan kansainvälisiä kasvuyrityksiä. Palvelut ovat tarjolla myös TRIOplussan valikoimassa.

SPEKtrissä luodaan toimintatapa, jonka avulla pk-yritykset voivat kasvaa ja luoda uutta liiketoimintaa yritysjärjestelyin. Yritysjärjestelyillä tarkoitetaan yhtiöiden jakautumista, sulautumista, osakevaihtoa, liiketoimintasiirtoja, purkamisia, osakekauppaa tai liiketoimintakauppaa.


Yritysjärjestelyhanke SPEKtrin palvelut kiinnostavat teknologiateollisuuden yrityksiä. SPEKtri haki alkuvuodesta 2012 pilottiprojekteja, erityisasiantuntijoita ja valmennettavia yrityskehittäjiä, ja sai runsaasti yhteydenottoja. Yritykset voivat edelleen ilmoittautua mukaan.


Lisätietoja SPEKtri-hankkeesta:


Projektijohtaja Jarmo Manninen, PKT-säätiö
050 408 1338
jarmo.manninen (at) pkt.fi

 

Lataa tästä SPEKtri-esite

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Jaa linkki

 
 

Extranet
Muista kirjautumiseni tässä tietokoneessa.
 

Unohtuiko salasana?
Hae tunnuksia

Toimipisteet

 

Suhdanteet ja tilastotTeknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, PL 10, 00131 HELSINKI, Puh. (09) 192 31, faksi (09) 624 462 Copyright (c) Teknologiateollisuus ry 2014