Teknologiateollisuus
Palvelut / Ympäristöasiat / Ympäristölinjaus
Tulosta Print

Nyt linjaus myös englanninkielisenä: Environmental Principles 

See also Environmental Principles homepage>>

 

 

 

Teknologiateollisuuden ympäristölinjaus kannustaa edelläkävijyyteen

 
Teknologiateollisuuden tuotteilla, järjestelmillä ja palveluilla vaikutetaan koko yhteiskunnan toimivuuteen ja hyvinvointiin. Niillä voidaan merkittävästi vähentää ympäristövaikutuksia paitsi omalla teollisuudenalalla, myös muilla toimialoilla.
 
Ympäristölinjaus osoittaa yrityksille ympäristöosaamisen ja -teknologioiden keinot vahvistaa kilpailukykyä ja varmistaa kilpailuedellytyksen tulevaisuudessa. Linjauksen sanoma kiteytyy kolmeen pääviestiin:
Linjauksen tavoitteena on innostaa ja kannustaa yrityksiä edelläkävijyyteen ympäristöä säästävien teknologioiden kehittämisessä ja hyödyntämisessä. Yhteistyökumppaneille esitetään yhteisiä toimia ratkaisemaan globaaleja ympäristökysymyksiä.
 
Ympäristötyöryhmä toivoo, että linjauksesta tulee yrityksille konkreettinen viitekehys ja työkalu, joka tukee ja kannustaa hyödyntämään ympäristöosaamista kilpailukyvyn vahvistamisessa.
 
Teknologiateollisuuden ympäristölinjaus on ladatattavissa pdf-muodossa sekä suomenkiekisenä että englanninkielisenä versiona.  Painetun suomenkielisen version voi tilata lähettämällä sähköpostiviestin carina.wiik(at)teknologiateollisuus.fi
 
  
     Linjaus (2,1 Mt)                               Principles (2,8 Mt)
 
Linjauksen kalvosarjat sekä suomeksi että englanniksi:
                                                
Linjauksen kalvosarja (pdf)               Principles presentation (pdf)
 
 
 
 
Päivitetty 22.6.2010
 

 


Jaa linkki

 
 

Extranet
Muista kirjautumiseni tässä tietokoneessa.
 

Unohtuiko salasana?
Hae tunnuksia

Toimipisteet

 

Suhdanteet ja tilastotTeknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, PL 10, 00131 HELSINKI, Puh. (09) 192 31, faksi (09) 624 462 Copyright (c) Teknologiateollisuus ry 2014