Kasvu ja innovaatiot

16
Tammi
2017
Uutinen
Tekesin käytössä on 30.6. asti poikkeuksellisen monipuoliset mahdollisuudet rahoittaa pk-yritysten kansainvälistymistä ja kasvua. Mm. markkinaselvitysten ostoon tarkoitettu Team Finland Explorer -rahoitus tulee uudelleen käyttöön.
30
Marras
2016
Tiedote
Euroopan komissio on nimennyt 12-jäsenisen korkean tason ryhmän visioimaan EU:n tulevaa tutkimus- ja innovaatioagendaa. DIMECCin toimitusjohtaja Harri Kulmala on valittu tulevaisuusryhmään teollisuuden ja tutkimusmaailman asiantuntijana. Teknologiateollisuus onnittelee nimityksestä!
07
Marras
2016
Uutinen
Kasvu Openin haku ensi vuodelle on avattu – joukossa on useita uusia kasvupolkuja.
07
Marras
2016
Tiedote
Suomalaisten keskisuurten yritysten kasvun tavoittelun liike Kasvuryhmä järjestää 8.11. nyt toista kertaa KASKI-tapahtuman, jossa Musiikkitalon näyttämölle nostetaan keskisuuret kasvuyritykset. Kasvuryhmä ja useat keskisuurten yritysten toimitusjohtajat ja yrittäjät laittavat tapahtumassa jakoon omat oppinsa siitä, miten keskisuurista kasvuyrityksistä voidaan rakentaa kansainvälisiä menestystarinoita.
24
Loka
2016
Uutinen
EU-rahoitus tukee yritysten liiketoimintaideoiden kehitystä, kumppanuutta ja mahdollistaa mukana olon kehittyvillä toimialoilla.
14
Huhti
2016
Tiedote
Helsingissä järjestetään kesäkuussa kansainvälinen laiva- ja voimalaitosmoottorikongressi. Finlandia-talolla järjestettävään kongressiin on tulossa lähes tuhat alan kansainvälistä asiantuntijaa, jotka edustavat moottoreiden valmistajia, asiakkaita, tutkijoita sekä energia- ja logistiikka-aloja. Kongressin teemana on tulevaisuuden polttomoottori.
22
Loka
2015
Näkökulma
Robottien tulo ihmisten avuksi ja osaksi yhteiskuntaa on väistämätön tosiasia.
24
Syys
2015
Näkökulma
Hallituksen kärkihankkeista on odotettavissa lisäpanostuksia yritysten uudistumisen ja kasvun vauhdittamiseen. Team Finland -verkostossa panostetaan asiakaslähtöisyyteen ja alueellisen toiminnan tehostamiseen. Pääministeri Sipilä on nimittänyt johtamansa Team Finlandin ohjausryhmän varapuheenjohtajaksi Risto Siilasmaan.
08
Kesä
2015
Tiedote
Manufacturing Performance Days 2015 kerää 620 osanottajaa Tampere-talolle 8. - 10.6. Keskustelua käydään digitalisaation ja teollisen internetin mahdollisuuksista ja haasteista. Kolmipäiväisen kongressissa on alan parhaat kansainväliset ja kotimaiset puhujat. Lisäksi talo on täynnä upeita koneita.
29
Huhti
2015
Uutinen
Strategisen huippuosaamisen keskittymien, SHOKien, päämääränä on vauhdittaa yritysten ja elinkeinoelämän uudistumista ja kilpailukykyä. Toiminnan terävöittäminen, kansainvälinen yhteistyö ja kaupallistaminen ovat entistä vahvemmin SHOK-yhtiöiden agendalla. Yritysten uudistumisen, kasvun ja tki-rahoituksen vahvistamisen odotetaan olevan keskeisessä roolissa myös uudessa hallitusohjelmassa.

Sivut