Teknologiateollisuus

Ohjeet


Yleiset ohjeet:
Kaikissa vapaamuotoisissa hauissa voi käyttää prosenttimerkkiä (%) ennen tai jälkeen hakutermiä korvaamassa mitä tahansa merkkijonoa. Isojen ja pienien kirjaimien käytöllä ei hauissa ole vaikutusta. Katso tarkemmat hakukohtaiset erityisohjeet alta.

Yritysnimihaku:
Yritysnimihaku suoritetaan ainoastaan yritysnimien perusteella, toimipaikkojen nimistä hakua ei suoriteta. Hakutermin "konepaja" käyttö antaa tulokseksi ne yritykset joiden nimi alkaa "Konepaja" -sanalla. Jos hakuterminä käytetään edellisen sijasta "%konepaja", saadaan tulokseksi kaikki ne yritykset, joiden nimessä esiintyy jossain kohtaa sana "konepaja". Hakutermin loppuun %-merkkiä ei tarvitse Yritysnimihaussa lisätä vaan se lisättään sinne automaattisesti.

Päätuotehaku:
Tuotehaku etsii annettua hakutermiä jäsenyritysten antamista vapaamuotoisista tuotekuvauksista. Minkäänlaista kuvausten yhdenmukaistamista ei ole suoritettu, joten jos haku ei anna tulosta kannattaa kokeilla myös mahdollisia synonyymeja. Toisaalta koska tuotekuvaukset ovat yritysten itsensä vapaamuotoisena tekstinä antamia, ne kertovat ehkä parhaiten mitkä ovat yrityksen todelliset tuotteet ja miten yritys haluaa ne itse kuvata. Prosenttimerkkiä ei tarvitse erikseen käyttää, vaan esim. hakutermin "kone" käyttö antaa tulokseksi kaikki ne yritykset joiden tuotekuvauksista löytyy ko. termi, olipa se sitten tuotekuvauksen alussa, keskellä tai lopussa.

TOL 2008:
Toimialaluokitus TOL 2008 on Tilastokeskuksen vahvistama luokitusstandardi, jota käytetään yritysten ja muiden organisaatioiden tai yksittäisten toimipaikkojen luokitteluun niissä harjoitetun taloudellisen toiminnan perusteella. Toimialaluokituksen määrittelyt perustuvat toiminnalle tyypillisiin tuotantopanoksiin ja -prosesseihin sekä tuotettuihin palveluihin ja tuotteisiin. TOL 2008 perustuu koko Euroopan unionin yhteiseen toimialaluokitukseen NACE 2008:een.

Paikkakuntahaku:
Muista hauista poiketen paikkakuntahakua ei suoriteta vapaamuotoisen hakutermin pohjalta, vaan ensin valitaan pudotusvalikosta läänitaso, jonka jälkeen päästään valitsemaan haluttu kunta. Tämän alta löytyvät lopulta ko. kunnassa olevat jäsenyritykset. Jos läänitason valinnaksi ottaa "Koko Suomi", listautuvat kaikki Suomen kunnat.

Jäsenluettelo


A - B - C - D - E - F - G - H - I - J - K - L - M - N - O - P - Q - R - S - T - U - V - W - X - Y - Z - Å - Ä

Yritysnimen mukaan: (vapaa haku)


Päätuotteiden mukaan


TOL2008 toimialan mukaan
Syötä TOL-koodi

tai


TOL2008 nimikkeen mukaan (vapaa haku)
Paikkakunnan mukaan
 
 
 
 
 
 


 

Extranet
Muista kirjautumiseni tässä tietokoneessa.
 

Unohtuiko salasana?
Hae tunnuksia

Toimipisteet

 

Suhdanteet ja tilastotTeknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, PL 10, 00131 HELSINKI, Puh. (09) 192 31, faksi (09) 624 462 Copyright (c) Teknologiateollisuus ry 2014