Teknologiateollisuus
Palvelut / Innovaatiotoiminta
Tulosta Print

 

Tavoitteena kilpailukykyinen innovaatioympäristö

 
Päämääränämme on vahvistaa teknologian, innovaatioiden ja osaamisen huomioon ottamista teollisuuspolitiikassa ja vaikuttaa siihen, että julkinen tutkimus- ja kehittämispanostus kannustaa yrityksiä kasvaviin t&k-investointeihin Suomessa. Tavoittenamme on saada Suomeen kaikilta osiltaan kilpailukykyinen innovaatioympäristö.
 
Kannustamme yrityksiä kehittämään liiketoimintaansa kohti kasvua ja kansainvälistymistä. Omilla ja sidosryhmien kanssa yhteisillä hankkeilla teetämme esitutkimuksia ja selvityksiä, joilla haetaan uusia avauksia kehittämistoimintaan.
 
Innovaatiotoimintaan liittyviä työryhmiämme ovat
Yhteistyössä rahoittajien ja muiden sidosryhmien kanssa tarjoamme yrityksille ja niiden verkostoille apua omien kehityshankkeiden käynnistämiseen mm. koko maan kattavan TRIO-yhteyshenkilöverkoston sekä Finpron avulla.
 

Suomessa toimivan teknologiateollisuuden menestys perustuu uusimpaan teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen. Suomen innovaatiojärjestelmä (http://www.research.fi/) tarjoaa yrityksille hyvän mahdollisuuden osaamisen ja teknologian kehittämiseen uusien innovaatioiden synnyttämiseksi.

 
 
Lisätietoja:
Mervi Karikorpi, johtaja, puh. (09) 192 3348 tai 040 741 9801
Juha Saarnio, ryhmäpäällikkö, puh. (09) 192 3292 tai 045 135 2688
Sähköpostiosoite on muotoa: etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi

 


Jaa linkki

 
 

Extranet
Muista kirjautumiseni tässä tietokoneessa.
 

Unohtuiko salasana?
Hae tunnuksia

Toimipisteet

 

Suhdanteet ja tilastotTeknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, PL 10, 00131 HELSINKI, Puh. (09) 192 31, faksi (09) 624 462 Copyright (c) Teknologiateollisuus ry 2014