Teknologiateollisuus
Palvelut / Kansainvälistyminen
Tulosta Print

Kansainvälistymispalveluita yrityksille


Kansainvälistymisasioissa jäsenyrityksiämme palvelee Finpron yli 300 asiantuntijaa Suomessa ja 52 vientikeskuksessa maailmalla. Finpro on konsulttiyritys, joka tuottaa jäsenyritystemme käyttöön muun muassa maaraportteja ja vienninedistämispalveluja. 

 

Teetämme ja rahoitamme jäsenyrityksillemme erilaisia alueellisia selvityksiä kansainvälistymisen tueksi. Yritykset ja toimialaryhmät voivat ehdottaa meille kansainvälistymistä edistäviä hankkeita. Lisäksi rahoitamme aiheeseen liittyviä yleishyödyllisiä selvityksiä ja hankkeita.  

 

Kansainvälistymisvalmiuksen kehittäminen on teknologiateollisuuden pk-yrityksille tärkeää. Päähankkijayritykset toimivat jo kansainvälisesti ja tarvitsevat hyvin toimivaa verkostoa myös muualla kuin Suomessa. Kasvuhaluisille yrityksille, joilla on halua laajentaa toimintakenttäänsä kattamaan myös ulkomaat, on tarvetta ja töitä. Yritysten täytyy omalta osaltaan tehdä valintoja ja panostaa niihin.

 

Kansainvälinen toiminta tarkoittaa suomalaisille yrityksille osallistumista vientiin tai tuontiin tai toimintaa muualla kuin Suomessa.

 

Lisätietoja:

 

Mervi Karikorpi, johtaja, puh. 09 192 3348 tai 040 741 9801, etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi

 

Finpro

Finpron alueorganisaatio Suomessa

 

kivinetin etusivulle

 

Alueelliset ja kansalliset KIVINET-tilaisuudet ympäri Suomen kokoavat yhteen kansainvälistyvät pk-yritykset ja kansainvälistymispalveluiden tarjoajat. KIVINET:ssä on mukana reilut 20 kansallista kumppania. Verkostoa koordinoi EK

www.kivinet.fi


Jaa linkki

 
 

Extranet
Muista kirjautumiseni tässä tietokoneessa.
 

Unohtuiko salasana?
Hae tunnuksia

Toimipisteet

 

Suhdanteet ja tilastotTeknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, PL 10, 00131 HELSINKI, Puh. (09) 192 31, faksi (09) 624 462 Copyright (c) Teknologiateollisuus ry 2014