Teknologiateollisuus
Tulosta Print

Konecranes kehitti entistä energiatehokkaamman nosturin


Konecranesin nykynostureiden suunnittelu perustuu teknologisiin parannuksiin. Nostureihin voidaan sisällyttää älykkäitä sovelluksia, joita voidaan käyttää muun muassa tuotteen ympäristötehokkuuden lisäämiseen. 

 

Konecranes toi v. 2010 markkinoille Smarton-nosturin, joka tarkkailee omaa tilaansa, lastin painoa ja sijaintia. Se on modulaarinen, pienikokoinen ja se säästää energiaa.

 

Nosturin taajuusmuuttajien avulla säästetään sähköä ja pystytään siirtämään jopa 70 prosenttia jarrutusenergiasta takaisin sähköverkkoon. Noin 98 prosenttia Smartonin materiaalista on kierrätettävää. Nosturi on hyvin kompakti. Siksi uusista teollisuustiloista voidaan rakentaa aiempaa pienempiä ja säästää siten rakennus- ja lämmityskustannuksissa.

 

Älyn ja nostamisen yhdistämisellä parannetaan nostureiden tehokkuutta ja samalla asiakkaiden tuottavuutta. Smarton-nosturi on suunniteltu maksimoimaan asiakkaan tuottavuus ja minimoimaan kustannukset.

 

Lisätietoa: 

www.konecranes.com

Konecranesin esimerkki (pdf) 

 

Päivitetty 1.8.2011


Jaa linkki

 
 

Extranet
Muista kirjautumiseni tässä tietokoneessa.
 

Unohtuiko salasana?
Hae tunnuksia

Toimipisteet

 

Suhdanteet ja tilastotTeknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, PL 10, 00131 HELSINKI, Puh. (09) 192 31, faksi (09) 624 462 Copyright (c) Teknologiateollisuus ry 2014