Teknologiateollisuus
Palvelut / Innovaatiotoiminta / Liiketoiminnan ja teknologian linjaus
Tulosta Print

Teknologiateollisuudelta liiketoiminnan ja teknologian linjaus 

 

Teknologiateollisuuden liiketoiminnan ja teknologian linjaus hakee strategisen menestyksen avaimia. Tavoitteena on varmistaa yritysten menestys ja kilpailukyky pitkällä tähtäimellä.

 

Linjauksen tavoitteena on ollut case-liiketoimintaverkostojen kautta analysoida arvoverkostojen ja liiketoimintamallien muutoksia, tulevaisuuden menestystekijöitä sekä kehittämisalueita yritys- ja kansallisella tasolla.

 

Linjaukseen valittuja liiketoimintaverkostoja ovat globaalit valmistus-, jakelu- ja palveluverkostot, elektroniikkaan perustuvat kuluttajatuotteet ja internet/ohjelmisto-palvelut, globaalit ohjelmistotuotteet, ympäristötuotteet ja -palvelut sekä meriteollisuus ja kompleksiset kokonaistoimitukset.

 

Linjaus antaa konkreettisen ja näkemyksellisen perustan yritysten omille johtopäätöksille. Projekti on myös tuottanut yritysten käyttöön työkaluja muutosvoimien analyysiin, itsearviointiin ja kehittämistoimenpiteiden määrittelyyn. Samalla projektin tulokset selkeyttävät näkemystä kansallisen tason menestystekijöistä ja keinoista, joilla varmistetaan Suomen kilpailukyky menestyksen alustana.

 

Lisätietoja:
Johtaja Mervi Karikorpi, puh. (09) 192 3348 tai 040 741 9801
mervi.karikorpi(at)teknologiateollisuus.fi
 

 

Linjausraportti (pdf 3,8 Mt) 


Jaa linkki

 
 

Extranet
Muista kirjautumiseni tässä tietokoneessa.
 

Unohtuiko salasana?
Hae tunnuksia

Toimipisteet

 

Suhdanteet ja tilastotTeknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, PL 10, 00131 HELSINKI, Puh. (09) 192 31, faksi (09) 624 462 Copyright (c) Teknologiateollisuus ry 2014