Teknologiateollisuus
Toimialat / Kone- ja metallituoteteollisuus / Koulutus ja alan vetovoima
Tulosta Print

Koulutus ja alan vetovoima

  Kuva: Metso Oyj

Teknologiateollisuus ry:n tavoitteena on edistää teknologiateollisuuden ja Suomen menestymistä korkeatasoisen osaamisen, koulutuksen, tutkimuksen ja kansainvälisen verkottumisen avulla. Käytännössä koulutusta ja koulutusjärjestelmää halutaan kehittää kaikilla tasoilla mm. entistä enemmän vastaamaan työelämän vaatimuksia.
 
Opetus- ja kulttuuriministeriö käynnisti Teknologiateollisuuden ja Metallityöväen Liiton aloitteesta vuonna 2009 kone- ja metallitekniikan työnjohtokoulutuskokeilun, jossa haetaan uudenlaisia ratkaisuja osaajatarpeeseen yritysten, ammattiopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteistyönä. Teknologiateollisuus aktivoi yrityksiä ja niiden henkilöstöä hyödyntämään vuoden 2012 loppuun jatkuvaa kokeilua ja osallistuu koulutuksen sisältöjen ja yhteistyömuotojen kehittämiseen. Tavoitteena on saada koulutus pysyväksi.
 
Yritykset pitävät henkilöstön kehittämistä yhtenä tärkeimmistä kehittämiskohteista. Tekesin Työelämän kehittämisohjelma tarjoaa tukea tämän aihealueen hankkeille.
 
Liiketoimintaosaamisen parantamiseksi Teknologiateollisuus ry osallistuu kansainvälistä liiketoiminta-, palvelumyynti- sekä hankintatoimen osaamista koskevien koulutushankkeiden suunnitteluun. Erityisenä painopisteenä ovat kansainvälistyvien pk-yritysten osaamistarpeet.
 
Koulutus ja osaaminen
 
Alan vetovoima

 

Takaisin

 


Jaa linkki

 
 

Extranet




Muista kirjautumiseni tässä tietokoneessa.
 

Unohtuiko salasana?
Hae tunnuksia

Toimipisteet

 

Suhdanteet ja tilastot



Teknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, PL 10, 00131 HELSINKI, Puh. (09) 192 31, faksi (09) 624 462 Copyright (c) Teknologiateollisuus ry 2014