Teknologiateollisuus
Toimialat / Tietotekniikka-ala / Tietotekniikka-alan tärkeimmät tavoitteet
Tulosta Print

Tietotekniikka-alan tärkeimmät tavoitteet

 

Tietotekniikka on yksi Teknologiateollisuuden viidestä päätoimialasta. Siihen kuuluvat kaikki tietotekniikka-alan jäsenyritykset, jotka muodostavat DIGI.FI -toimialaryhmän. Ryhmä valitsee vuosittain hallituksen, joka edistää jäsentensä tärkeinä pitämiä tavoitteita.

 

Vuoden 2012 tavoitteita ovat:


1. Jäsenyritysten edunvalvonta esimerkiksi työehtosopimusten muodossa.
2. Tuotteistamisen ja kaupallistamisen kehittäminen.
3. Alan vetovoiman lisääminen, erityisesti naisten keskuudessa.
4. Kansainvälisen kasvuyrittäjyyden edistäminen.
5. Suomalaisen yhteiskunnan tuottavuuden parantaminen.
 

Tavoitteisiin pyritään yhdessä kumppaneiden kanssa muun muassa järjestämällä tapahtumia, tuottamalla tutkimuksia ja julkaisuja sekä vaikuttamalla puheenvuorojen ja lausuntojen avulla.
 

DIGI.FI -ryhmän tavoitteena on parantaa suomalaisen elinkeinoelämän ja yhteiskunnan kilpailukykyä sekä kansalaisten ja yritysten hyvinvointia niin, että Suomi pärjää globaalissa maailmassa. Parhaiten tässä onnistutaan, kun suomalaisesta toimintaympäristöstä kehitetään yritystoiminnalle suotuisa ja kilpailukykyinen, josta on hyvä ponnistaa kasvuun ja menestymiseen kansainvälisillä markkinoilla.
 

 

Takaisin


Jaa linkki

 
 

Extranet
Muista kirjautumiseni tässä tietokoneessa.
 

Unohtuiko salasana?
Hae tunnuksia

Toimipisteet

 

Suhdanteet ja tilastotTeknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, PL 10, 00131 HELSINKI, Puh. (09) 192 31, faksi (09) 624 462 Copyright (c) Teknologiateollisuus ry 2014