Teknologiateollisuus
Työmarkkina-asiat / Työsuhdeasiain neuvonta ja ohjeet / Vuokratyö, muu ulkopuolinen työvoima
Tulosta Print

Vuokratyö

 

Yhteenveto lähetettyjen työntekijöiden minimityöehdoista teknologiateollisuudessa (Metalliliitto)

 

Teknologiateollisuus ry ja Metallityöväen Liitto ry ovat julkaisseet vuokratyötä koskevan yhteisen julkaisun Vuokratyöopas (9/2009)

 

Henkilöstöpalveluyritysten auktorisointi

 

Henkilöstöpalveluyritysten Liitto ry (HPL) on ryhtynyt vuoden 2010 alusta lukien auktorisoimaan kaikki vähintään vuoden alalla toimineet jäsenyrityksensä.

 

Auktorisoinnissa korostetaan työnantajavelvoitteista huolehtimista sekä alan toimintaperiaatteiden ja suositusten noudattamista. Auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys on luotettava yhteistyökumppani.
 
Auktorisointi suoritetaan auktorisointilautakunnan esityksestä HPL:n hallituksessa. Auktorisointilautakunnassa on edustaja niin työntekijä- ja tyuönantajajärjestöistä kuin myös viranomaistaholta. Auktorisoituja yrityksiä valvotaan HPL:n suorittamien yritystarkastusten avulla.
 
Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset voi tunnistaa auktorisointitunnuksesta. Auktorisoidut yritykset löytyvät myös HPL:n sivuilta www.hpl.fi.


Jaa linkki

 
 

Extranet
Muista kirjautumiseni tässä tietokoneessa.
 

Unohtuiko salasana?
Hae tunnuksia

Toimipisteet

 

Suhdanteet ja tilastotTeknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, PL 10, 00131 HELSINKI, Puh. (09) 192 31, faksi (09) 624 462 Copyright (c) Teknologiateollisuus ry 2014