Kesätyö

Teknologiateollisuuden MyTech -sivuston Kesätyöt-osioon kerätään taas linkkilista jäsenyritysten kesätyö- ja harjoittelupaikoista. Ilmoita yrityksesi mukaan, pitkä lista on positiivinen viesti nuorille – teknologiayrityksissä on töitä!

Teknologia-alojen opiskelijat etsivät ensi kesäksi paikkaa hankkia työelämäkokemusta ja harjoittelua tuleviin tehtäviinsä. Hyvät kokemukset ovat myös tärkeää vahvistusta ammattivalinnoille.

Peruskoululaiset ja lukiolaiset etsivät mahdollisuutta tutustua tulevaisuutensa töihin. Lyhytkin kesätyöjakso on koululaisille erinomainen mahdollisuus hankkia tietoa tulevia opiskelu- ja ammattivalintoja varten.

Ilmoita yrityksesi MyTechin Kesätyöt-osioon

MyTechin Kesätyöt-osio avataan taas tammikuussa. Kun yrityksenne kesätyö-/harjoittelupaikkahaku avataan omilla nettisivuillanne, niin ilmoittakaa osoite: birgitta.ruuti@teknologiateollisuus.fi. Linkitämme hakunne MyTech-sivuston Kesätyöt 2017 -osion yrityslistalle. Innostetaan opiskelijoita ja koululaisia teknologia-alojen ammatteihin ja töihin. Ja, helpotetaan nuorten kesätöiden ja harjoittelumahdollisuuksien etsintää – yhdessä paikassa linkit tuhansiin hakuihin ympäri Suomen.

Hyvät kesätyökokemukset – innostuneet tulevaisuuden tekijät!

Lisätietoja 
Birgitta Ruuti, Viestintä, johtava asiantuntija
birgitta.ruuti@teknologiateollisuus.fi puh. 040 581 8603

www.MyTech.fi ja www.mytech.fi/kesatyot

Ohjeita nuorten kesätyöhön palkkaamiseen