Teknologiateollisuus
Uutishuone
Tulosta Print
4.9.2014-5.9.2014

Lämpökäsittely ja takomopäivät Jyväskylässä


4.-5.9.2014

Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori, Laajavuorentie 30, 40740 Jyväskylä

 

Teknologiateollisuus ry:n Lämpökäsittelyn ja takomoiden toimialaryhmän järjestämien Lämpökäsittely- ja takomopäivien tarkoituksena on esitellä terästen taonnan ja lämpökäsittelyiden käyttökohteita, menetelmiä ja näihin liittyviä ajankohtaisia asioita.

 

Tänä vuonna ohjelmassa keskitytään kiinnityselinten valmistukseen liittyviin lämpökäsittelyn ja takomisen menetelmiin. Myös energiansäästöön ja alan standardointiin liittyvät asiat ovat seminaarissa esillä. Päivien ohjelma huipentuu yritysvierailuihin.

 

Torstai-illan pienoisnäyttelyssä on mahdollisuus tutustua lämpökäsittely- ja takomoalalla toimivien yritysten tuotteisiin ja palveluihin, solmia uusia sekä vahvistaa vanhoja kontakteja asiakkaiden, toimittajien ja yhteistyökumppaneiden kesken.

 

Lämpökäsittely- ja takomopäivät on suunnattu erityisesti koneiden ja laitteiden suunnittelijoille, lämpökäsittelypalveluiden ja takeiden ostajille, lämpökäsittely- ja takomoalojen yrityksille sekä teknisten oppilaitosten henkilökunnalle.

 

Hinta: Toimialaryhmän jäsenille 370€ (+alv 24 %) muille 470€ (alv 24 %)

 

Hotellivaraukset

Kylpylähotelli Rantasipi Laajavuori tarjoaa majoitusta päivien ajaksi

1hh 120 €/vrk

2 hh140 €/vrk

Osallistujat varaavat ja maksavat majoituksensa itse, puh. 014 628 400, laajavuori.rantasipi@restel.fi, tunnus "Lämpökäsittely". Kiintiö ja hinnat ovat voimassa 22.8. asti.

 

Näyttelypöydät

Tilaisuuteen osallistuvilla yrityksillä on mahdollisuus varata pöytä pienoisnäyttelyesineitä ja esitteitä varten. Pienoisnäyttelyyn voi tutustua seminaarin tauoilla sekä cocktail-tilaisuuden aikana.

 

Ilmoittautumiset päiville viimeistään 28.8.2014 tästä linkistä >>

 

Lisätietoja:

Matti Spolander, 040 743 1998, matti.spolander(a)teknologiateollisuus.fi
Peruutusehdot:
Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli osallistuminen peruutetaan myöhemmin kuin 14 vrk ennen kurssin tai seminaarin alkua, veloitamme toimistokuluina 30 % osallistumismaksusta. Mikäli osallistuja jää saapumatta ilman peruutusilmoitusta tai osallistuminen peruutetaan kurssi- tai seminaaripäivänä, veloitamme koko osallistumismaksun. (Esteen sattuessa paikan voi täyttää toinen henkilö yrityksestä.)

Ohjelma / Program

Jaa linkki

 

Extranet
Muista kirjautumiseni tässä tietokoneessa.
 

Unohtuiko salasana?
Hae tunnuksia

Toimipisteet

 

Suhdanteet ja tilastotTeknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, PL 10, 00131 HELSINKI, Puh. (09) 192 31, faksi (09) 624 462 Copyright (c) Teknologiateollisuus ry 2014