Teknologiateollisuus
Uutishuone

Seminaarit ja koulutusTulosta Print
14.8.2012

Muotoilun Road Show HI Design -näyttelyn yhteydessä Helsingin Kaapelitehtaalla


Muotoilun Road Show on yritysjohdon kutsutapahtuma, jossa Suomen johtavat muotoilutoimistot ja paikalliset yritykset kohtaavat. Tapahtuma on maksuton.

 

Muotoiluosaaminen tuo yritysten väliseen kilpailuun uutta ulottuvuutta. Tuotekehitys, markkinointi, brändin ja yritysilmeen hallinta ja strateginen suunnittelu tarvitsevat tänään ennen kaikkea muotoiluosaamista.

 

Valtakunnallinen Muotoilun Road Show -kiertue haastaa teollisuus- ja palvelualojen yritykset ja muotoilutoimistot keskusteluun siitä, miten yrityksissä voidaan luoda kilpailuetua muotoilua ja alan palveluita hyödyntämällä. Muotoilun Road Show -tapahtumat koostuvat asiantuntijapuheenvuoroista, muotoilutoimistojen presentaatioista ja matchmaking-osuudesta, jossa yrityksille ja muotoilutoimistoille tarjotaan mahdollisuus kahdenkeskisiin keskusteluihin.

 

Design Forum Finland ja Suomen Muotoilutoimistot – Finnish Design Business Association ry (FDBA) koordinoivat Muotoilun Road Show -hanketta. Helsingissä yhteistyökumppaneina ovat Elinkeinoelämän keskusliitto ja Teknologiateollisuus ry. Hanketta tukevat valtakunnallisesti työ- ja elinkeinoministeriö ja TEKES. Muotoilun Road Show -hanke on osa World Design Capital Helsinki 2012 -ohjelmaa.

 

Maksuttomia Muotoilun Road Show -tapahtumia on järjestetty vuodesta 2008 alkaen Turussa, Tampereella, Rovaniemellä, Kuopiossa, Jyväskylässä, Vaasassa ja Oulussa. Helsingin tapahtumassa yrityksille esittäytyy kolmisenkymmentä muotoilutoimistoa.

 

Muotoilun Road Show Helsinki 14.8.2012 klo 9.00–17.00,
Kaapelitehdas / HI design 2012 -näyttelyn yhteydessä
Tallberginkatu 1

 

Lisätiedot:
Design Forum Finland, projektikoordinaattori Susanna Otranen
puh (09) 6220 8120, susanna.otranen@designforum.fi
www.designforum.fi

 

Teknologiateollisuudessa lisätietoja antaa Kristiina Kaski, etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi, puh. 040 749 0619Aika: Tiistai 14.8.2012 klo 9-17
Paikka: Kaapelitehdas, Tallberginkatu 1, HelsinkiHinta: Tilaisuus on maksuton mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista.

Ohjelma / Program

Jaa linkki

 

Extranet
Muista kirjautumiseni tässä tietokoneessa.
 

Unohtuiko salasana?
Hae tunnuksia

Toimipisteet

 

Suhdanteet ja tilastotTeknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, PL 10, 00131 HELSINKI, Puh. (09) 192 31, faksi (09) 624 462 Copyright (c) Teknologiateollisuus ry 2014