Teknologiateollisuus
Uutishuone

Tiedotteet21.8.2014 Kari Varho kokoaa Arktiset Meret -hankkeita

19.8.2014 Pohdituttaako pilvi? Cloud Scout vastaa kysymyksiisi

12.8.2014 Olkiluoto 4 on erittäin tärkeä hanke Suomelle

8.8.2014 Miksi Rinne leikkaa kasvua?

5.8.2014 Telakkasopimus varmistaa meriteollisuuden tulevaisuuden

Tulosta Print
21.8.2014

Kari Varho kokoaa Arktiset Meret -hankkeita


– Tehtäväni on koota kehityshankkeita ja auttaa yrityksiä verkostoitumaan, Varho sanoo. – Hankkeen tarkoitus on yritysten tukeminen kehitysprosessissa ja sitä kautta suomalaisen teollisuuden tulevaisuuden rakentaminen. Tehtäviin kuuluvat myös ohjelmaan liittyvä yhteistyö sidosryhmien kanssa sekä tukitoimet, kuten tiedotus ja ohjelman tulosten markkinointi esimerkiksi seminaareissa.

 

Varholla on pitkä kokemus alihankintayritysten johtotehtävistä. Hän on ollut toimitusjohtajana useissa pk-yrityksissä yli kymmenen vuoden aikana.

 

Pk-yrityksillä on usein rajalliset resurssit. Potentiaalia kehitykseen kuitenkin riittää. – Moni yritys kaipaa nimenomaan tietoa kehittämisen rahoituksesta ja mahdollisista kumppaneista, Varho sanoo.

 

Varhon mukaan Suomella on hyvät mahdollisuudet kehittyä edelleen pohjoisten alueiden tuntijana. – Suomen sijainti on hyvä lähtökohta. Täällä on valmiiksi arktista osaamista.

 

Arktiset Meret – ohjelman tavoite on ”suomalaisen meriteknisen-, arktisen-, ICT- ja ympäristöliiketoiminnan kasvattaminen ja laajentaminen”. Ohjelma on nelivuotinen ja Tekesin rahoittama.

 

Ohjelmassa meriklusterin osa-alueella toimivan Meriteollisuus ry:n tavoitteena on maamme meriteollisuuden uudistuminen, kilpailukyvyn nostaminen ja kansainvälisen brändin edelleen vahvistaminen.

 

Lisätietoja:

 

Kehityspäällikkö Kari Varho
(09) 192 31
kari.varho@teknologiateollisuus.fi

 

 


Jaa linkki

 

Extranet
Muista kirjautumiseni tässä tietokoneessa.
 

Unohtuiko salasana?
Hae tunnuksia

Toimipisteet

 

Suhdanteet ja tilastotTeknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, PL 10, 00131 HELSINKI, Puh. (09) 192 31, faksi (09) 624 462 Copyright (c) Teknologiateollisuus ry 2014