23
Maalis
2018
Uutinen
Puolet Suomen viennistä luova Teknologiateollisuus ry haluaa hallituksen panostavan kehysriihessä osaamistason nostoon ja talouskasvun vauhdittamiseen. Ilman ripeitä toimia Suomi jää kelkasta.

Suomen nykyinen koulutusjärjestelmä ei kykene vastaamaan tulevaisuuden tarpeisiin, Teknologiateollisuus ry linjaa. Uudistukset koulutuksen eri sektoreilla ovat olleet oikean suuntaisia, mutta uudistamista tulee jatkaa ja tehostaa entisestään.

23
Maalis
2018
Artikkeli
Teknologian kehitys ja työelämän muuttuminen koskettavat jollain tavalla jokaista suomalaista ja kaikkia toimialoja. Oulun yliopistossa etsitään käytännön ratkaisuja teollisuuden ja työn murrokseen muuntokoulutuksen keinoin.

Perinteinen polku opinnoista työelämään ja lopulta eläkkeelle on muuttunut ja sen tilalle on noussut ajatus jatkuvasta oppimisesta ja osaamisen päivittämisestä halki työuran.

21
Maalis
2018
Uutinen
Euroopan komissio julkaisi keskiviikkona esityksensä digitaalisen talouden verottamisesta. Kokonaisuuteen kuuluu muun muassa pian käyttöön otettava ylimääräinen 3 %:n liikevaihtovero, joka tulisi esimerkiksi mainostilan myynnistä digitaalisella alustalla. Komission esitys on huolestuttava, sillä se vaikeuttaisi digitaalisen talouden kasvua ja sisämarkkinoiden toimintaa.

–Komissio ilmoittaa tavoittelevansa oikeudenmukaista ja ennustettavaa verojärjestelmää, joka edistää EU:n kilpailukykyä ja toimivia sisämarkkinoita. Nyt julkistettu esitys on täysin ristiriidassa tämän tavoitteen kanssa.

20
Maalis
2018
Uutinen
Varatuomari, OTM, Johanna Laine on aloittanut Teknologiateollisuus ry:n työmarkkina-asiantuntijana.

Hän osallistuu työmarkkinaneuvotteluihin, konsultoi yrityksiä sekä hoitaa erimielisyystilanteita ja oikeudenkäyntejä. Lisäksi hän vastaa sisäisenä tarkastajana liiton kaupallisista sopimuksista.

Tapahtumat

27 Maalis
Tilaisuudet
Valimotie 16, 00380 Helsinki
05 Huhti
Tilaisuudet ja seminaarit
Scandic Rosendahl
12 Huhti
Työmarkkinakoulutukset
Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki
12 Huhti
Tilaisuudet ja seminaarit
Jyväskylän Paviljonki
17 Huhti
Työmarkkinakoulutukset
Lapland Hotel, Tampere
18 Huhti
Tilaisuudet ja seminaarit
Tampereen Teknillinen Yliopisto
25.12.2017, 11:30
25.12.2017, 11:29
23.12.2017, 15:10
21.12.2017, 9:39
Kiertotalouden liiketoimintamallit luovat uutta kasvua ja kehittävät edelläkävijyyttä. http://www.teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/kiertotalous-ei-ole-pelkkaa-kierratysta #digitalisaatio #kiertotalous #palvelut #jätteettömyys
23.3.2018, 13:00
Myyntiosaamisen nostaminen hyvästä erinomaiseksi on konkreettinen keino vauhdittaa suomalaisen viennin kasvua. http://www.teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/miksi-puhelin-ei-soi-uusi-myynnin-valmennusohjelma-tukee-pk-yritysten #myynti #myyntiosaaminen #vienti
19.3.2018, 13:41
Saamme heinäkuussa uuden kapteenin, kun Jaakko Hirvola aloittaa Teknologiateollisuuden toimitusjohtajana. Tervetuloa Etelärantaan, Jaakko! #TechFinland http://teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/jaakko-hirvolasta-teknologiateollisuus-ryn-uusi-toimitusjohtaja
16.3.2018, 10:05
Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.

MyTech.fi

www.mytech.fi - yli 200 tarinaa teknologia-alan ammateista. Tarinoita töistä, joita eri koulutusalojen ja -asteiden opinnoista valmistuneet yrityksissämme tekevät. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen työelämään MyTechissä!