Tietoa ja työkaluja

Tietoa ja työkaluja

shutterstock_482236333_0_smaller.jpg
Tarvitsetko tietoa taloudesta tai vaikka apua sopimusasioissa?

Teknologiateollisuus kerää sekä kotimaista että kansainvälistä tietoa alan taloudellisesta tilanteesta ja näkymistä. 

Tuotamme lisäksi sopimusehtoja, julkaisuja ja oppaita ammattitaidon kehittämiseen sekä kasvun ja uudistumisen tueksi.

Yleistä taloudesta

Löydät Talous- ja toimiala -osiosta ajankohtaista tietoa ja laajan kuvapaketin teknologiateollisuuden ja Suomen talousnäkymistä sekä kansainvälisestä taloudesta. 

Julkaisut

Julkaisemme painettuja kirjoja ja e-kirjoja ammattitaidon kehittämiseen ja ylläpitämiseen seuraavilta aihealueilta muun muassa teknologiasta, liiketoiminnan kehittämisestä ja työsuhdeasioista.

Mitä hyödyt?

Julkaisuissamme on yhdistetty ajankohtainen teoreettinen tieto ja käytännön esimerkit omalta toimialaltamme. 

Jäsenyritysten edustajat saavat julkaisuistamme jäsenalennuksen.

Kenelle?

Teknologiateollisuuden julkaisut on laadittu teknologiateollisuuden asiantuntijoille sekä alan opiskelijoille ja opettajille.

Miten?

Julkaisut löydät ja voit tilata Teknologiateollisuuden omistaman Teknologiainfo Teknovan verkkokaupasta tai asiakaspalvelusta puh. 09 1923 381 sekä hyvinvarustetuista kirjakaupoista.

 

Sopimusehdot ja -mallit

Sopimusehdot ja -mallit

Myymme kotimaisten ja kansainvälisten sopimusten tekoa helpottavia yleisiä sopimusehtoja ja -malleja sekä painettuina että sähköisessä muodossa. Yleiset sopimusehdot ja mallit on koottu valintataulukkoon sen mukaan, millaiseen toimitukseen ne on yleensä tarkoitettu. Sopimusehtojen valintaopas täällä

Teknologiateollisuuden jäsenenä saat sopimusehdoista ja -malleista jäsenalennuksen.

Julkaisutarjontamme löydät Teknologiateollisuus ry:n omistamasta Teknologiainfo Teknova Oy:stä, asiakaspalvelu puh. 09 1923 381, www.teknologiainfo.net

IT2018-ehdot

Kotimaisiin IT-toimituksiin tarkoitetut IT2018-ehdot voit myös tilata Teknologiainfo Teknovan verkkokaupasta. Lisätietoja IT2018-ehdoista on it-ehdot.fi-sivuilla.

     

    Liikejuridiikan palvelut

    Hyvää juridista asiantuntijaa kannattaa käyttää

    Suosittelemme asiantuntijapalveluiden käyttämistä lakiasioihin liittyvissä ongelmissa. Se estää ongelmia ennalta ja auttaa yritystä ottamaan hallittuja riskejä liiketoiminnassa. Esimerkiksi seuraavat yritykset tarjoavat liikejuridiikan palveluita. Listan yritysten palveluiden hinnat eivät sisälly liiton jäsenmaksuun.