Artikkelit

22
Tammi
2019
Artikkeli
Suomalaisen vientiteollisuuden liitot lähtivät tammikuun 16. päivänä yhteiselle eduskuntavaalikiertueelle. Kemianteollisuus, Metsäteollisuus, Teknologiateollisuus, Paperiliitto ja Teollisuusliitto tapaavat kansanedustajaehdokkaita yhteensä 16 paikkakunnalla Suomessa. Kiertue käynnistyi Helsingistä, jossa paikalle oli tullut useita kymmeniä ehdokkaita Uudeltamaalta. Kiertue päättyy maaliskuussa.
21
Tammi
2019
Artikkeli
Sastamalalainen Lojer on kulkenut pitkän matkan Vammalan Konepajasta nykyiseksi kansainvälisillä markkinoilla toimivaksi yhtiöksi. Sadassa vuodessa moni asia on muuttunut, mutta kaksi pysyy: menestystä ei synny ilman hyviä tuotteita ja aktiivista yrittäjyyttä.
14
Joulu
2018
Artikkeli
Aivotutkija Katri Saarikivi painottaa empatian merkitystä digiajan työelämässä. Hänen mukaansa ihmiskeskeisyys johtaa parempaan tuottavuuteen.
11
Joulu
2018
Artikkeli
Energian tehokas käyttö parantaa yritystoiminnan kannattavuutta ja mahdollistaa kestävän kehityksen mukaisen tuotannon. Suomessa on kaikkiaan jo lähes 500 yritystä, jotka ovat solmineet vapaaehtoisen energiatehokkuussopimuksen ja sitoutuneet tehostamaan energiankäyttöään.
22
Marras
2018
Artikkeli
Teknologiateollisuuden hallituksen vuoden 2019 puheenjohtajaksi on valittu Ensto Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marjo Miettinen.
16
Marras
2018
Artikkeli
Ilmastonmuutos, pakolaisongelmat, muovit vesilintujen vatsassa, kauppasota. Maailman ongelmat ovat yhtä paremmin meidän kaikkien tiedossa. Tiedon lisääntyminen on hyvä asia, vaikka tiedot sinällään eivät aina olisi hyviä. Kun tiedämme, mitä ja missä ongelmat ovat, voimme tarttua niihin ja ennen kaikkea hakea niihin ratkaisuja. Tästä muistutettiin myös valimo- ja konepajayhtiö Leino Groupin 120-vuotisjuhlaseminaarissa, jonka teemana oli vastuunkantajat.
12
Marras
2018
Artikkeli
Työryhmän ehdottamat muutokset korkeakoulujen ohjaukseen ja rahoitukseen lisäävät korkeakoulujen mahdollisuuksia kehittää ja uudistaa toimintaansa strategisesti toimintaympäristön muutokset huomioiden.
25
Loka
2018
Artikkeli
Vuoden alusta alkanut ammatillisen koulutuksen uudistus on nostanut esiin myös kiperiä kysymyksiä esimerkiksi työpaikalla tapahtuvan oppimisen resursoinnista ja ohjeistuksesta. Kokosimme yrityksille infopaketin, joka sisältää vinkkejä ja hyviä käytäntöjä työpaikalla oppimiseen ja vetovoimatyöhön.
25
Loka
2018
Artikkeli
ResponSea-hanke vauhdittaa alan yritysten vastuullisuutta.
24
Loka
2018
Artikkeli
Parasta palautetta kouluyhteistyöstä on se, että nuori tulee yritykseen myöhemmin töihin.

Sivut