Artikkelit

22
Marras
2018
Artikkeli
Teknologiateollisuuden hallituksen vuoden 2019 puheenjohtajaksi on valittu Ensto Oy:n hallituksen puheenjohtaja Marjo Miettinen.
16
Marras
2018
Artikkeli
Ilmastonmuutos, pakolaisongelmat, muovit vesilintujen vatsassa, kauppasota. Maailman ongelmat ovat yhtä paremmin meidän kaikkien tiedossa. Tiedon lisääntyminen on hyvä asia, vaikka tiedot sinällään eivät aina olisi hyviä. Kun tiedämme, mitä ja missä ongelmat ovat, voimme tarttua niihin ja ennen kaikkea hakea niihin ratkaisuja. Tästä muistutettiin myös valimo- ja konepajayhtiö Leino Groupin 120-vuotisjuhlaseminaarissa, jonka teemana oli vastuunkantajat.
12
Marras
2018
Artikkeli
Työryhmän ehdottamat muutokset korkeakoulujen ohjaukseen ja rahoitukseen lisäävät korkeakoulujen mahdollisuuksia kehittää ja uudistaa toimintaansa strategisesti toimintaympäristön muutokset huomioiden.
25
Loka
2018
Artikkeli
Vuoden alusta alkanut ammatillisen koulutuksen uudistus on nostanut esiin myös kiperiä kysymyksiä esimerkiksi työpaikalla tapahtuvan oppimisen resursoinnista ja ohjeistuksesta. Kokosimme yrityksille infopaketin, joka sisältää vinkkejä ja hyviä käytäntöjä työpaikalla oppimiseen ja vetovoimatyöhön.
25
Loka
2018
Artikkeli
ResponSea-hanke vauhdittaa alan yritysten vastuullisuutta.
24
Loka
2018
Artikkeli
Parasta palautetta kouluyhteistyöstä on se, että nuori tulee yritykseen myöhemmin töihin.
27
Syys
2018
Artikkeli
Euroopan komissio ajaa yhä digiveroa kuin käärmettä pyssyyn. Komissio ei ole juurikaan korjannut aiempaa paljon kritiikkiä saanutta esitystään, vaan uusikin esitys on isku digitalisaatiolle ja alan yritysten reilulle kohtelulle.
17
Syys
2018
Artikkeli
Teknologiateollisuus on kumppanina CIRCit-tutkimushankkeessa, joka opastaa ja tukee pohjoismaisia teollisuusyrityksiä niiden pyrkimyksissä parantaa toimintansa kestävyyttä kiertotalouden avulla.
16
Syys
2018
Artikkeli
Valmistavalle teollisuudelle on räätälöity käsikirja, jossa annetaan käytännön työkaluja kiertotalouden liiketoimintamallien omaksumiseen.
15
Syys
2018
Artikkeli
Yritysten uudistumista ja tuottavuutta lisäävät investoinnit saatava kestävään kasvuun.

Sivut