Artikkelit

13
Touko
2019
Artikkeli
Euroopan unionin on kohdistettava voimansa kehittämiseen, jotta se kirisi kansainvälisessä kilpailussa Kiinan ja Yhdysvaltojen rinnalle ja ohi.
26
Huhti
2019
Artikkeli
Toimivat sisämarkkinat ja hyvät kauppasuhteet EU:n ulkopuolelle ovat unionille ja Suomelle elintärkeitä. Lisäksi EU:n talous tarvitsee uudistumista, innovaatioita ja digitalisaatiota.
11
Huhti
2019
Artikkeli
Marjo Miettinen muistuttaa, että monet kannatettavat asiat aina hyvinvointipalveluista ja koulutuksesta ilmastotoimiin pohjautuvat vahvaan talouteen.
09
Huhti
2019
Artikkeli
Miksi puhelin ei soi? -ohjelma antaa yrityksille käytännön työkaluja, vertaistukea, uskoa ja intoa kansainväliseen kasvuun. Ohjelmassa on neljä, päivän mittaista valmennuspäivää, joissa hyödynnetään parhaita oppeja, sparrausta ja harjoituksia.
08
Huhti
2019
Artikkeli
Suomalaisen terveysteknologian vienti on vahvassa kasvussa. Syövän ja silmäsairauksien hoidossa käytettäviä lasereita suunnitellaan ja valmistetaan Tampereella.
19
Maalis
2019
Artikkeli
Suomi on pudonnut pahasti kilpailijamaiden vauhdista, kun verrataan julkista TKI-rahoitusta. Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa käyttää voimakkaan puheenvuoron julkisen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiorahoituksen puolesta.
13
Helmi
2019
Artikkeli
Koodaajat viihtyvät itseohjautuvissa tiimeissä. Osaamisen kehittäminen on jatkuvaa ja dynaamista.
12
Helmi
2019
Artikkeli
Kavikan omistajan, yrittäjä Jouni Lievosen mielestä pk-yritysten kansainvälistymiseen ja vientiin liittyy paljon hyödyntämättömiä mahdollisuuksia.
08
Helmi
2019
Artikkeli
Digitalouden verotuksesta käydään kovaa painia monella rintamalla. Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö OECD julkisti omia linjauksiaan tammikuun lopulla ja kerää näkemyksiinsä palautetta nopealla aikataululla. Samaan aikaan EU:n komissio puskee eteenpäin omaa esitystään digiverosta, kirjoittaa johtava asiantuntija Maria Volanen Teknologiateollisuus ry:stä.
07
Helmi
2019
Artikkeli
Opetus- ja kulttuuriministeriön tutkimuksen mukaan mielikuva ammatillisesta koulutuksesta on pääsääntöisesti myönteinen kaikissa tutkimuksen kohderyhmissä. Arvostus ammatillista koulutusta kohtaan on kuitenkin hieman laskenut ysiluokkalaisten keskuudessa. Teknologiateollisuudessa on tekeillä selvitys, jossa etsitään parhaita käytäntöjä innostuneiden ja osaavien opiskelijoiden saamiseksi ammatilliseen koulutukseen.

Sivut