Lausunnot

20
Maalis
Lausunto
Technology Industries of Finland and its member companies are grateful for the opportunity to provide comments to the OECD’s consultation document in question, published 13 February 2019.
25
Helmi
Lausunto
Valtioneuvoston asetus maksutta jaettavien päästöoikeuksien hakemisesta päästökaupan vakiintuneille laitoksille päästökauppakaudelle 2021 - 2030.
08
Helmi
Lausunto
Teknologiateollisuus pitää tärkeänä kehittää sähköistä identiteettiä ja joustavia keinoja hallita sitä.
03
Helmi
Lausunto
Teknologiateollisuus lausui EU-komission korkean tason tekoälyryhmän etiikkasuosituksista. Kestävän ja eettisen tietopolitiikan kehittäminen on EU:lle merkittävä mahdollisuus. Siksi on hyvä, että EU:ssa tehtyjä arvovalintoja, kuten yksityisyydensuojaa, viedään kohti toiminnallisia vaatimuksia ja käytännön liiketoimintamalleja.
30
Tammi
Lausunto
EU:n tekijänoikeusuudistuksen ollessa toimielimien välisissä päätösneuvotteluissa, Suomen kantaa ehdotuksiin tarkennetaan eduskunnassa. Teknologiateollisuus tukee Suomen kriittistä suhtautumista ehdotuksiin, jotka tuovat oikeudellista epäselvyyttä verkon vastuusäännöksiin ja asettavat tarpeettomia esteitä datatalouden kehittymiselle.
14
Tammi
Lausunto
Pääviestit: Selonteko on tärkeä keskustelunavaus: kattavalla lähestymisellä tieto ja siihen liittyvä osaaminen ovat kehitettävissä Suomen vahvuuksiksi. Tietopolitiikan keskitetty johtaminen on aihe, johon poliittisten päättäjien on otettava selkeä...
10
Tammi
Lausunto
Teknologiateollisuus kiittää mahdollisuudesta lausua ympäristöministeriön menetelmästä, joka on tarkoitettu rakennuksen elinkaaren aikana aiheuttaman hiilijalanjäljen arviointiin.
17
Joulu
Lausunto
Teknologiateollisuus ry pitää uuden rahoitusmallin kokonaisuutta tarkoituksenmukaisena ja kannatettavana.
17
Joulu
Lausunto
Teknologiateollisuus ry pitää uuden rahoitusmallin kokonaisuutta tarkoituksenmukaisena ja kannatettavana. Ehdotettu jatkuvan oppimisen sekä työllistymisen ja sen laadun rahoitusosuuksien kasvattaminen on erityisen tärkeää.
17
Joulu
Lausunto
KemiDigi -sovellus otetaan käyttöön vuoden 2019 alussa.

Sivut