Sitran AirFaas-työpaja: Mitä jos sinulla olisi maailman innovatiivisin tehdas?

Tilaisuudet
Sitra, Itämerenkatu 11 - 13, Helsinki
Torstai, 25. huhtikuu 2019 - 8:30 - 11:30

Oletko valmistuttaja, joka hakee tehdasta tai tehdas joka hakee asiakkaita? AirFaas on uniikki portaaliratkaisu tähän. AirFaas on kuin tehtaiden Airbnb.

AirFaas on toimittajaportaali niin tuottajalle kuin ostajalle. Tehokas ja käyttäjäystävällinen ekosysteemi, jossa voit hoitaa koko hankintasi ja joka toimii samalla asiakasportaalina tehtaan myynnille. Ottamalla AirFaasin käyttöön ja hoitamalla hankintasi ja tuotantosi sekä niiden laadunseurannan, logistiikan, kommunikaation ja jopa rahoituksen ekosysteemisi kautta saat tuotantosi toiminnan tehokkaaksi ja nykyaikaiseksi.

AirFaas auttaa ostamaan ja myymään tehokkaammin ja myös ekologisemmin. Se poistaa turhaa logistiikkaa ja epätehokkuutta sekä hukkaa toimituksissa ja tuotannossa.

Tilaisuuden ohjelmassa mm. AirFaas esittely ja yrityscase / Edward Blomstedt, CEO & Partner, AirFaas sekä demoharjoituksia.

Tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminenhttps://www.sitra.fi/tapahtumat/airfaas-tyopaja-25-4/

Sitran järjestämä tilaisuus on osa Sitran ja Teknologiateollisuuden yhteistä Kiertotaloudesta kasvua teknologiateollisuuteen -ohjelmaa, jonka tuloksena syntyi Kiertotalouden pelikirja valmistavan teollisuuden yrityksille.