Alumiinipäivät

Tilaisuudet ja seminaarit
Solo Sokos Hotel Torni Tampere
Torstai, 1. Marraskuu 2018 - 19:30 - Perjantai, 2. Marraskuu 2018 - 16:00

Alumiini kuluttajatuotteissaAlumiinipäivien erityisteemana vuonna 2018 on ”Alumiini kuluttajatuotteissa”. Alumiinin käyttö kuluttajatuotteissa jatkaa kasvuaan ja uusia käyttömahdollisuuksia löytyy ja kehitetään jatkuvasti ja tämä kehitys vaatii uusia erityisosaamisia. Samanaikaisesti tuotteilta vaadittavat ominaisuudet ovat tiukempia, joka tuo lisää haasteita ja liiketoimintamahdollisuuksia. Alumiinin potentiaalista on hyödynnetty vasta murto-osa. 

Teknologiateollisuus ry:n Alumiinituotteet-toimialaryhmä kutsuu kaikki alan toimijat Alumiinipäiville keskustelemaan alumiinin käytöstä sekä toimialan ajankohtaisista asioista.

Alumiinipäivät antavat kattavan katsauksen toimialan nykytilaan sekä tulevaisuuden näkymiin ja haasteisiin.

Päivät tarjoavat toimialan ammattilaisille mahdollisuuden verkostoitumiseen ja aiheiden syventämiseen vapaamuotoisissa keskusteluissa. Tilaisuuden näyttelyosuuksissa on mahdollisuus tutustua alumiinialalla toimivien yritysten tarjontaan. 

Alumiinipäivien aloitus tapahtuu torstai-iltana 1.11. cocktailtilaisuudella, jossa näytteilleasettajille tarjotaan mahdollisuus kertoa omista tuotteistaan ja/tai palveluistaan illan juontajan johdolla. Kyseessä on vapaamuotoinen verkostoitumistilaisuus.

Alumiinipäivien esityksissä perjantaina 2.11. tarkastellaan talouden kokonaiskuvaa ja teollisuuden pitkän aikavälin visioita ja alumiinimarkkinoiden kehitystä. Yritys- ja tuote-esimerkkeihin liittyvät alustukset havainnollistavat alumiinin hyvien muotoilu- ja käyttöominaisuuksien tarjoamia mahdollisuuksia uusien ja erilaisten ratkaisuiden toteuttamiseen.

Alumiinipäivät on suunnattu erityisesti alumiinituotteiden ja -rakenteiden suunnittelusta, muotoilusta, valmistuksesta, käytöstä ja opetuksesta vastaaville alumiinitoimialan yrityksille ja organisaatioille.

Seminaarin osallistumismaksu on 250 € + alv 24 %.

Lisätietoja: 

Asiantuntija Arto Kivirinta, puh. 040 544 1574 ja  

Tapahtumakoordinaattori Satu Laakso, puh. 040 553 2266

etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi