Alumiinipäivät 2021 - Energiatehokas liikenne -alumiini keskiössä 3.-4.11.

Alumiinipäivät 2021 - Energiatehokas liikenne -alumiini keskiössä 3.-4.11.

Alumiinipäivät
Teknologiateollisuus ry:n Alumiinituotteet-toimialaryhmä kutsuu kaikki alan toimijat Alumiinipäiville keskustelemaan alumiinin käytöstä sekä toimialan ajankohtaisista asioista.

Päivät tarjoavat toimialan ammattilaisille kattavan katsauksen toimialan nykytilaan sekä tulevaisuuden näkymiin ja haasteisiin sekä mahdollisuuden verkostoitumiseen ja aiheiden syventämiseen vapaamuotoisissa keskusteluissa. 

Alumiinipäivien aloitus tapahtuu keskiviikkoiltana 3.11. cocktailtilaisuudella, jossa ohjelmassa on AluInno-kilpailun töiden esittely, cocktails ja tutustuminen näytteilleasettajien tuotteisiin ja palveluihin. Päiville osallistuvilla yrityksillä on mahdollista varata maksuton näyttelypöytä omien tuotteiden ja palveluiden esilletuontiin. 

Alumiinipäivien esityksissä torstaina 4.11. tarkastellaan talouden kokonaiskuvaa ja teollisuuden pitkän aikavälin visioita ja alumiinimarkkinoiden kehitystä. Alumiinipäivien erityisteemana vuonna 2021 on ”Energiatehokas liikenne- alumiini keskiössä”. Alumiinin käyttö jatkaa kasvuaan ja uusia käyttömahdollisuuksia löytyy ja kehitetään jatkuvasti. Tämä kehitys vaatii uusia erityisosaamisia. Samanaikaisesti tuotteilta vaadittavat ominaisuudet ovat tiukempia, mikä tuo lisää sekä haasteita että liiketoimintamahdollisuuksia. Alumiinin potentiaalista on hyödynnetty vasta murto-osa. Yritys- ja tuote-esimerkkeihin liittyvät alustukset havainnollistavat alumiinin hyvien muotoilu- ja käyttöominaisuuksien tarjoamia mahdollisuuksia uusien ja erilaisten ratkaisuiden toteuttamiseen. Tarkemman ohjelman löydät alla olevasta linkistä.

Alumiinipäivät on suunnattu erityisesti alumiinituotteiden ja -rakenteiden suunnittelusta, muotoilusta, valmistuksesta, käytöstä ja opetuksesta vastaaville alumiinitoimialan yrityksille ja organisaatioille.
Alumiinipäivän järjestää Teknologiateollisuus ry:n Alumiinituotteet-toimialaryhmä.

Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä viimeistään 27.10.

Hinta
Osallistumismaksu 290 € + alv 24 %

Terveysturvallisuus
Noudatamme viranomaismääräyksiä ja rajoituksia. Tulethan paikan päälle vain terveenä, suosittelemme vahvasti kahta koronarokotusta. Paikan päällä on mahdollista tehdä COVID-19-kotitesti.

Lisätietoja:
asiantuntija Reeta Luomanpää, puh. 040 645 2019 reeta.luomanpaa(a)teknologiateollisuus.fi 
tapahtumatuottaja Satu Laakso, puh. 040 553 2266 satu.laakso(a)teknologiateollisuus.fi

Holiday Club Caribia Turku
Tapahtuman aika
-

Aiheeseen liittyvää