Fiksumpi kuin koululainen?

Tilaisuudet
SuomiAreena / Puuvillan kauppakeskus, Pori
Maanantai, 15. Heinäkuu 2019 - 13:00 - 14:00

Minkälaisia taitoja tarvitaan nopeatempoisessa muuttuvassa työelämässä? Miten puhdas teknologia ja hiilineutraali energiajärjestelmä ovat osa ilmastoratkaisua? Miksi nuorten kannattaa opiskella niin fysiikkaa kuin kieliä? Minkälaista tulevaisuuden työtä teknologia- ja energia-alat voivat tarjota?

Tervetuloa Teknologiateollisuuden ja Energiateollisuuden yhteiseen tilaisuuteen maanantaina 15.7. klo 13-14 Puuvillan kauppakeskukseen.

 

Fiksumpi kuin koululainen-tilaisuudessa kisaa kolme tiimiä, Team Lukio, Team Tekno ja Team Energia. Kisailijat pääsevät ratkomaan visaisia tehtäviä niin matematiikan, luonnontieteiden kuin äidinkielen osalta. Tehtävien lomassa käydään keskustelua energia- ja teknologia-alojen tulevaisuuden työstä, ilmastohaasteen ratkaisuista ja työelämässä vaadittavista monipuolisista tietotaidosta.

Energiateollisuuden tiimissä on mukana mm. toimitusjohtaja Jukka Leskelä ja Fingridin sähkömarkkina-asiantuntija Heidi Uimonen.

Teknologiateollisuuden tiimissä kisaavat työmarkkinajohtaja Minna Helle, Headain yrittäjä ja vapaa tutkija Harri Ketamo sekä R-Sarkon asiakaspalvelupäällikkö ja omistajayrittäjä Sari Raittila.

Team Lukion muodostaa Porin suomalaisen yhteislyseon lukion luonnontieteellisen linjan opiskelijat Anna Koskinen, Veera Ranta-Krenkku ja Vertti Linho.

Tilaisuuden juontaa toimittaja Jaakko Loikkanen.

 

Tule katsomaan kuka tiimeistä voittaa ja samalla nauttimaan kuplivasta ja aurinkoisesta Porista.

Nähdään Porissa!