Kasvukiertue Jyväskylä 14.2.2019

Tilaisuudet ja seminaarit
Ravintola Harmooni
Torstai, 14. helmikuu 2019 - 8:30 - 11:00

Tervetuloa kuulemaan, kuinka Teknologiateollisuuden myyntivalmennusohjelma, kiertotalouden työkirja ja yritysten kasvuverkosto sekä yrityskohtainen kasvuvoimakartoitus voivat tarjota sinulle tukea kasvuun ja uudistumiseen sekä miten muut yritykset ovat saaneet liiketoimintaansa vauhtia.

Tilaisuudessa kokemuksistaan kertoo Black Bruin Oy:n talousjohtaja Janne Mustonen sekä Kuusakoski Oy:n paikallispäällikkö Riitta Peltosalmi. Tapahtuma kokoaa yhteen Keski-Suomen kasvuhalukkaat yritykset!

Vuoden 2018 aikana kasvuohjelmissamme oli mukana iso joukko yrityksiä. Sparrasimme muun muassa Sitran kanssa 50 valmistavan teollisuuden yritystä etsimään kasvua kiertotaloudesta, rakensimme yhteistyössä konkreettiset työkalut kiertotalouden mukaiseen liiketoimintaan, valmensimme lähes sata yrityksemme henkilöä tehokkaammiksi myyjiksi sekä tarjosimme vertaistukea kasvun esteiden taklaamiseen. Nyt on aika jakaa oppeja yhä laajemmalle.

Miksi kannattaa tulla?

”Myyntivalmennusohjelmassa kuuli mielenkiintoisia esimerkkejä alansa johtavilta yrityksiltä. Vierailevien luennoitsijoiden puheenvuorot olivat käytännönläheisiä.” Maria Kalli, Pohjoismaiden ja Pohjois-Amerikan myyntijohtaja, Vexve Oy.

“Tämä oli silmiä avaava kokemus. Kiertotalous ei tarkoita pelkästään kierrättämistä, vaan tarjoaa mahdollisuuden koko liiketoiminnan keksimiseen uudelleen.”Jouni Teppo, toimitusjohtaja, Sisu Akselit

  • Opit kiertotalouden liiketoimintamalleista ja -hyödyistä ja kuulet konkreettisista työkaluista, joita voit itse soveltaa.
  • Kuulet, miten voit myyntivalmennusohjelman avulla uudistaa myyntistrategianne, jos olette esimerkiksi kasvattamassa liiketoimintaa uusilla markkinoilla.  Lisäksi saatte konkreettista tukea operatiivisen myyntityönne tehostamiseen.
  • Pääset tapaamaan Keski-Suomen Kasvusavotta-pienryhmän yrityksiä ja liittymään toimintaan mukaan.
  • Saat kutsun KASVUVOIMA-kartoitukseen. Kartoituksesta saat yrityskohtaisen raportin, joka tuo arvokasta tietoa yrityksesi kasvu- ja uudistumiskyvystä sekä mahdollisista kehitysalueista. 
  • Kuulet muiden yritysten kokemuksia kasvuohjelmista ja liiketoiminnan uudistamisesta.

Ohjelma

klo 8.00 Aamupalaa ja ilmoittautuminen

klo 8.30 Tervetuloa: Jukka Nieminen, aluepäällikkö, Teknologiateollisuus ry & Piia Simpanen, kasvuohjelmien päällikkö, Teknologiateollisuus ry

klo 8.45 Kasvuohjelmien esittely ja yritysten kokemuksia (kiertotalouden työkirja, myyntivalmennusohjelma, kasvuverkostotoiminta)

  • Kristiina Kaski, Teknologiateollisuus ry: Miksi puhelin ei soi? -myyntivalmennusohjelma & yritysten kokemuksia
  • Jyri Arponen, johtava asiantuntija, Sitra: kiertotalouden työkirja ja liiketoimintamallit & yritysesimerkkejä
  • Riitta Peltosalmi, paikallispäällikkö, Kuusakoski Oy: kokemuksia kiertotaloudesta
  • Piia Simpanen, kasvuohjelmien päällikkö, Teknologiateollisuus ry & Juha Usva, Straquest Oy: kasvuverkostot-toiminta (Kasvusavotta-pienryhmä, kasvuvoimakartoitus)
  • Janne Mustonen, talousjohtaja, Black Bruin Oy: kokemuksia Kasvusavotta-pienryhmästä

klo 10.30 Lisäkeskustelut ja infopisteet kasvuohjelmista

klo 11.00 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu vain Teknologiateollisuus ry:n jäsenyrityksille.Lisätietoja kasvuvoimakartoituksesta:

KASVUVOIMA-kartoitus antaa siihen osallistuville yrityksille arvokasta tietoa niiden kasvu- ja uudistusmiskyvystä sekä mahdollisista kehitysalueista. Osallistujayrityksille toimitettavien yrityskohtaisten raporttien lisäksi kartoitus antaa osallistujille ja Teknologiateollisuus ry:lle tärkeää tietoa jäsenistön tarpeista ja toiveista. Kartoitus toteutetaan nyt toista kertaa, ja sen sisältöä ja raportointia on kehitetty edelleen viime vuodesta. Kartoitusta hyödynnetään myös Kasvusavotta-pienryhmätoiminnan suunnittelussa.

Lisätietoja:

Teknologiateollisuuden kasvuohjelmista: Piia Simpanen, puh. 0400 199 399, piia.simpanen@teknologiateollisuus.fi

Tilaisuuden järjestelyistä: Leena Eiranto, p. 040 559 1881, leena.eiranto@teknologiateollisuus.fi 

Katso kaikki kasvukiertueen paikkakunnat ja ajankohdat.

Lue lisää: Teknologiateollisuuden kasvuohjelmatLämpimästi tervetuloa!