Kasvukiertue Turku 22.1.2019

Tilaisuudet ja seminaarit
SparkUp, Turku
Tiistai, 22. Tammikuu 2019 - 8:30 - 10:30

Teknologiateollisuuden kasvukiertue saapuu Turkuun: vauhtia uudistumiseen!

 

Tervetuloa kuulemaan, kuinka Teknologiateollisuuden myyntivalmennusohjelma, kiertotalouden työkirja ja yritysten kasvuverkosto sekä yrityskohtainen kasvuvoimakartoitus voivat tarjota sinulle tukea kasvuun ja uudistumiseen sekä miten muut yritykset ovat saanet liiketoimintaansa vauhtia. Tilaisuudessa kokemuksistaan kertovat Tepcomp Oy:n toimitusjohtaja Pekka Leppälä sekä Mesekon Oy:n toimitusjohtaja Timo Nättiaho.

Tapahtuma kokoaa yhteen Varsinais-Suomen kasvuhalukkaat yritykset!

Vuoden 2018 aikana kasvuohjelmissamme oli mukana iso joukko yrityksiä. Sparrasimme muun muassa Sitran kanssa 50 valmistavan teollisuuden yritystä etsimään kasvua kiertotaloudesta, rakensimme yhteistyössä konkreettiset työkalut kiertotalouden mukaiseen liiketoimintaan, valmensimme lähes sata yrityksemme henkilöä tehokkaammiksi myyjiksi sekä tarjosimme vertaistukea kasvun esteiden taklaamiseen. Nyt on aika jakaa oppeja yhä laajemmalle.

Miksi kannattaa tulla?

”Myyntivalmennusohjelmassa kuuli mielenkiintoisia esimerkkejä alansa johtavilta yrityksiltä. Vierailevien luennoitsijoiden puheenvuorot olivat käytännönläheisiä.” Maria Kalli, Pohjoismaiden ja Pohjois-Amerikan myyntijohtaja, Vexve Oy.

“Tämä oli silmiä avaava kokemus. Kiertotalous ei tarkoita pelkästään kierrättämistä, vaan tarjoaa mahdollisuuden koko liiketoiminnan keksimiseen uudelleen.” Jouni Teppo, toimitusjohtaja, Sisu Akselit Oy

 • Opit kiertotalouden liiketoimintamalleista ja -hyödyistä ja kuulet konkreettisista työkaluista, joita voit itse soveltaa.
 • Kuulet, miten voit myyntivalmennusohjelman avulla uudistaa myyntistrategianne, jos olette esimerkiksi kasvattamassa liiketoimintaa uusilla markkinoilla. Lisäksi saatte konkreettista tukea operatiivisen myyntityönne tehostamiseen.
 • Pääset päättämään Varsinais-Suomen Kasvusavotta-pienryhmän perustamisesta.
 • Saat kutsun KASVUVOIMA-kartoitukseen. Kartoituksesta saat yrityskohtaisen raportin, joka tuo arvokasta tietoa yrityksesi kasvu- ja uudistumiskyvystä sekä mahdollisista kehitysalueista.
 • Kuulet muiden yritysten kokemuksia kasvuohjelmista ja liiketoiminnan uudistamisesta.

Ohjelma

klo 8:00 Aamupalaa ja ilmoittautuminen

klo 8:30 Tervetuloa, Teppo Virta, aluetoiminnan johtaja, Teknologiateollisuus ry

klo 8:35 Kasvuohjelmien esittely ja yritysten kokemuksia (kiertotalouden työkirja, myyntivalmennusohjelma, kasvuverkostotoiminta)

 • Kristiina Kaski, Teknologiateollisuus ry: Miksi puhelin ei soi? -myyntivalmennusohjelma
 • Timo Nättiaho, toimitusjohtaja, Mesekon Oy: Kokemuksia myyntivalmennusohjelmasta
 • Jyri Arponen, johtava asiantuntija, Sitra: Kiertotalouden työkirja ja liiketoimintamallit
 • Pekka Leppälä, toimitusjohtaja, Tepcomp Oy: Kokemuksia kiertotalouden työkirjan hyödyntämisestä
 • Piia Simpanen, kasvuohjelmien päällikkö & Laura Juvonen, johtaja, Teknologiateollisuus ry: kasvuverkostot-toiminta (Kasvusavotta-pienryhmä, kasvuvoimakartoitus)

klo 10:00 Lisäkeskustelut ja infopisteet kasvuohjelmista

klo 10:30 Tilaisuus päättyy

Tilaisuus on maksuton ja suunnattu vain Teknologiateollisuus ry:n jäsenyrityksille.

 

Lisätietoja kasvuvoimakartoituksesta:

 • KASVUVOIMA-kartoitus antaa siihen osallistuville yrityksille arvokasta tietoa niiden kasvu- ja uudistumiskyvystä sekä mahdollisista kehitysalueista. Osallistujayrityksille toimitettavien yrityskohtaisten raporttien lisäksi kartoitus antaa osallistujille ja Teknologiateollisuus ry:lle tärkeää tietoa jäsenistön tarpeista ja toiveista. Kartoitus toteutetaan nyt toista kertaa, ja sen sisältöä ja raportointia on kehitetty edelleen viime vuodesta. Kartoitusta hyödynnetään myös Kasvusavotta-pienryhmätoiminnan suunnittelussa.

Lisätietoja:

Tilaisuuden järjestelyistä: Eija Laine, 040 903 0622, eija.laine(a)teknologiateollisuus.fi

Teknologiateollisuuden kasvuohjelmista: Piia Simpanen, 0400 199 399, piia.simpanen(a)teknologiateollisuus.fi

Katso kaikki kasvukiertueen paikkakunnat ja ajankohdat.

Lue lisää: Teknologiateollisuuden kasvuohjelmat