Lämpökäsittely- ja takomopäivät 2019

Lämpökäsittely- ja takomopäivät 2019

Teknologiateollisuus ry:n Lämpökäsittelyn ja takomoiden toimialaryhmä kutsuu kaikki alan toimijat Lämpökäsittely- ja takomopäiville, joissa esitellään terästen taonnan ja lämpökäsittelyiden käyttökohteita, menetelmiä ja näihin liittyviä ajankohtaisia asioita. Lämpökäsittely- ja takomopäivät antaa kattavan katsauksen toimialan nykytilaan sekä tulevaisuuden näkymiin ja haasteisiin.

Seminaarissa keskitytään mm. materiaalien kehitykseen, lämpökäsittelyprosessissa käytettäviin mittaus- ja ohjauslaitteistoihin sekä 3D-tulostukseen, esillä ovat myös suhdannetilanne ja alan standardisointiin liittyvät asiat sekä seminaariaineistoon sisältyvän uudistetun Lämpökäsittelyoppi 1 kirjan esittely. Tulevaisuustutkija Ilkka Halavan puheenvuorossa pohditaan, mihin maailma on menossa ja millaisiin trendeihin yritysten on varauduttava.

Päivien ohjelma sisältää myös yritysvierailuja. Tiistai-illan pienoisnäyttelyssä on mahdollisuus tutustua lämpökäsittely- ja takomoalalla toimivien yritysten tuotteisiin ja palveluihin, solmia uusia sekä vahvistaa vanhoja kontakteja asiakkaiden, toimittajien ja yhteistyökumppaneiden kesken. 

Lämpökäsittely- ja takomopäivät on suunnattu erityisesti koneiden ja laitteiden suunnittelijoille, lämpökäsittelypalveluiden ja takeiden ostajille, lämpökäsittely- ja takomoalojen yrityksille sekä teknisten oppilaitosten henkilökunnalle. Voit jakaa tätä kutsua eteenpäin kollegoillesi, asiakkaillesi ja muille sidosryhmillesi.Lisätietoja tilaisuudesta:

asiantuntija Arto Kivirinta, puh. 040 544 1574 ja 

tapahtumakoordinaattori Satu Laakso, puh. 040 553 2266 

etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi

 

Solo Sokos Hotel Torni Tampere