Lämpökäsittely- ja taontapäivät 2020

Lämpökäsittely- ja taontapäivät 2020

Lämpökäsittely- ja taontapäivät

Mikäli korona-tilanne sallii, pidämme  Lämpökäsittely- ja takomopäivät  Hyvinkäälla 6.-7.10.2020. Mikäli emme voikaan pitää perinteistä seminaaria, tulemme joka tapauksessa pitämään Lämpökäsittely- ja takomo -aiheisen webinaarin 6.10.2020, joten tämä ajankohta kannattaa laittaa jo ylös kalenteriin!

Alustavassa ohjelmassa on monipuolisesti esityksiä muun muassa eri materiaalien ja valmistusmenetelmien sovittamisesta lopputuotteen ominaisuuksiin ja laatuun, lämpökäsittelyn simuloinnista, taonnasta, tarkkuusvalusta sekä lisäävästä valmistuksesta lämpökäsittelyn näkökulmasta. Luvassa on tietysti myös mielenkiintoisia puheenvuoroja liittyen tämänkertaisten vierailukohteidemme tuotantoprosesseihin ja lopputuotteisiin.
Kuulemme myös futuristi (KTT, DI), tietokirjailija Elina Hiltusen puheenvuoron miksi ennakointi on tärkeää kun tulevaisuutta ei voi ennustaa.

Päivien ohjelma sisältää myös yritysvierailut kahdessa eri ryhmässä. Ryhmä A vierailee sekä Sako Oy:llä että Sacotec Components Oy:llä. Ryhmä B puolestaan vierailee Konecranes Oyj:llä ja Sten & Co Oy Ab:llä. Tiistai-illan pienoisnäyttelyssä on mahdollisuus tutustua lämpökäsittely- ja takomoalalla toimivien yritysten tuotteisiin ja palveluihin, solmia uusia sekä vahvistaa vanhoja kontakteja asiakkaiden, toimittajien ja yhteistyökumppaneiden kesken. 
Päivät on suunnattu erityisesti koneiden ja laitteiden suunnittelijoille, lämpökäsittelypalveluiden ja takeiden ostajille, lämpökäsittely- ja takomoalojen yrityksille sekä teknisten oppilaitosten henkilökunnalle. 

Ohjelma on vielä alustava ja siihen voi tulla muutoksia. 

Otamme seminaarivieraiden terveyden ja turvallisuuden erittäin vakavasti ja noudatamme valtiovallan ohjeita ja rajoituksia liittyen koronatilanteeseen. 
Seminaarin toteutuessa hygieniaan ja turvaväleihin kiinnitetään erityistä huomiota kaikkien osallistujien turvallisuuden takaamiseksi ja pyydämme osallistujia pitämään huolen omalta osaltaan hyvästä käsi- ja yskimishygieniasta. Ohjeistamme osallistujia tarkemmin lähempänä tapahtumaa ajankohtaisin ohjein.

Laitathan päivät jo kalenteriisi, lisätietoa tarkemmasta ohjelmasta, hinnasta ja ilmoittautumisesta saat elokuussa.

Lisätietoja:
asiantuntija Arto Kivirinta, puh. 040 544 1574 arto.kivirinta(a)teknologiateollisuus.fi 
asiantuntija Reeta Luomanpää, puh. 040 645 2019 reeta.luomanpaa(a)teknologiateollisuus.fi
tapahtumatuottaja Satu Laakso, puh. 040 553 2266 satu.laakso(a)teknologiateollisuus.fi 
 

Hyvinkää
Tapahtuman aika
-

Aiheeseen liittyvää