Työsuhdeasiat -kurssi 21.-22.5. ja 28.5.2019 (3 pv), Lappeenranta

Työmarkkinakoulutukset
Original Sokos Hotel Lappee
Tiistai, 21. Toukokuu 2019 - 9:00 - 16:00

Tervetuloa päivittämään työsuhdeasiain osaamista Teknologiateollisuuden 3-päiväiselle Työsuhdeasiat -kurssille. Kurssi järjestetään 21.-22.5. ja 28.5.2019 hotelli Lappeessa, Lappeenrannassa. 

Yritysten erilaiset tilanteet edellyttävät osaamista yhteistoimintaan ja paikalliseen sopimiseen liittyen. Kannustava palkkaus, joustavat työajat ja poissaolojen hallinta ovat tärkeimpiä asioita, joista parhaiten voidaan päättää yrityksissä.

Tavoite

Kurssin tavoitteena on antaa perustietoa sekä valmiuksia työlainsäädännön ja alan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen (Teknologiateollisuuden työehtosopimus) keskeisten määräysten sisällöstä, merkityksestä ja oikeasta soveltamisesta yrityskohtaiset tarpeet huomioiden.

Kohderyhmä

Työsuhdeasioita käsittelevät Teknologiateollisuuden jäsenyritysten työnantajan edustajat, kuten tuotantopäälliköt, työnjohtajat ja henkilöstöasiain hoitajat.

Kurssin pääaiheita ovat työntekijöiden työsuhdeasiat:

  • työsopimuksen solmiminen ja päättäminen, lomauttaminen
  • yhteistoiminta työpaikalla ja luottamusmiesasiat
  • työaika ja sen erilaiset järjestelymahdollisuudet, vuosiloma
  • palkkaus sekä erilliskysymykset kuten sairausajan palkka ja työkomennukset.

Kurssin hinta

Kurssimaksu on 520 €/hlö + alv 24 %. Kurssimaksu sisältää kurssiaineiston ja kurssipäivien aikana tarjotut ateriat ja kahvitukset. Hyödynnämme kurssilla Työsuhdepalvelu.fi -sivustoa. Kurssin laskuttaa Teknologiainfo Teknova Oy. Työsuhdeasiat-kurssi on kolmen päivän kokonaisuus, joten yksittäisiä kurssipäiviä ole mahdollista siirtää toiselle kurssille, tai suorittaa myöhemmin. Kurssiin ei sisälly majoitusta.

Kurssi on tarkoitettu vain Teknologiateollisuus ry:n jäsenyritysten edustajille.

Lisätiedot

Kurssin sisältö: Jari Kinnunen, puh. 044 753 2773. Ilmoittautuminen ja käytännön järjestelyt: Eija Laine, puh. 040 903 622. Sähköpostiosoitteet: etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi

Ilmoittautumiset perjantaihin 3.5.2019 mennessä: