Vastuullisuuden ABC-koulutus 4.9.2018 klo 9.00 - 12.00, Helsinki

Tilaisuudet ja seminaarit
Teknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, Helsinki, sisääntulokerroksen neuvottelukeskus
Tiistai, 4. syyskuu 2018 - 9:00

Vastuullinen liiketoiminta kannattaa – miten se tehdään? Yritysvastuukoulutus pk-yritysten johdolle

Vastuullisuus liiketoiminnassa on koko ajan vahvistuva trendi, ja monet yritykset ovat jo rakentaneet menestyksensä vastuullisuuden tarjoamien uusien mahdollisuuksien varaan. Kuitenkin tutkimusten mukaan erityisesti pk-yritykset eivät ole vielä heränneet muutokseen, jolloin mahdollisuuksia hukataan, ja isommat yritykset saavat entistä suuremman etumatkan markkinoilla. Yritysvastuu ei myöskään aina ole selvää – mitä se itse asiassa tarkoittaa ja miksi se on tärkeää?

Järjestämme Teknologiateollisuus ry:n jäsenyrityksille koulutuksen, joka herättelee osallistujia näkemään vastuullisuuden tarjoamat uudet mahdollisuudet liiketoiminnalle ja hahmottamaan, miten sen avulla voi kehittyä entistä kilpailukykyisemmäksi.

Aika ja paikka: Tiistai 4.9.2018 klo 9-12, Teknologiateollisuus ry; Eteläranta 10, sisääntulokerroksen neuvottelukeskus

Osallistumismaksu: 100 € + alv 24 % sisältäen aamiaistarjoilun ja tilaisuuden aineiston

Ilmoittaudu tästä viimeistään 27.8.2018

Koulutus on tarkoitettu erityisesti Teknologiateollisuuden pienten ja keskisuurten yritysten ylimmälle johdolle ja talousjohdolle.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksessa käydään läpi konkreettisten yritysesimerkkien avulla

  •     mitä vastuullisuus liiketoiminnassa tarkoittaa
  •     mitä hyötyä siitä on
  •     miten se tulisi toteuttaa.

Tarkoituksena on inspiroida osallistujat ottamaan vastuullisuus työkaluksi yrityksen pitkäjänteisen menestyksen rakentamiseen ja tarjota uusia näkökulmia, joiden kautta saattaa avautua aivan uusia mahdollisuuksia.

Erityisesti asiakkaat ja työntekijät vaativat yhä enemmän, että liiketoiminta on vastuullista. Monelle vastuullisuus on luonut uusia liiketoimintoja ja markkinoita tai yrityksen tarjoama lisäarvo on saattanut avautua ihan uudella tavalla. Toisten brändiarvo on kasvanut räjähdysmäisesti ja monet ovat parantaneet kannattavuuttaan sekä vähentäneet riskejään. Monella alalla parhaat työntekijät edellyttävät, että toiminta on läpikotaisin vastuullista. Vastuullisuus on myös tutkitusti taloudellisesti kannattavaa. Erään selvityksen mukaan vastuullinen yritys saa 5-15 vuoden etumatkan kilpailijoihin.Tule kuulemaan, miten juuri sinun yrityksesi voisi hyödyntää vastuullisuuden tarjoamia mahdollisuuksia rakentaa menestyvää liiketoimintaa!   

Kouluttaja

Michaela Ramm-Schmidt on vastuullisen liiketoiminnan asiantuntija, joka auttaa yrityksiä tekemään hyvää liiketoimintaa tekemällä hyvää liiketoiminnalla. Vastuullisuuden integrointi liiketoimintaan on tehokas työkalu rakentaa yrityksen menestystä.

Hänellä on noin 20 vuotta kokemusta monesta toimialasta ja hyvin erilaisista organisaatioista niiden eri tasoilla. Michaela on myös nähnyt yrityksen johdossa kasvun ja sen haasteet. Hän toimi Teknologiateollisuus ry:n johtavana asiantuntijana viisi vuotta, joten toimiala on hänelle tuttu. Michaelan ydinosaamista on rakentaa hyvä perusta kasvulle ja inspiroida yrityksiä löytämään vastuullisuuden tarjoamat liiketoimintahyödyt. Hänellä on myös laajasti tutkimustietoa vastuullisesta liiketoiminnasta. Michaelasta voi lukea lisää hänen yrityksensä WhyCo Oy:n kotisivuilta: https://www.whyco.fi/fi/kuka/

Lisätietoja tapahtumasta: Kristiina Kaski, 040 749 0619, etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi