Uutiset

19
Syys
2018
Tiedote
Nopea teknologinen kehitys ja digitalisaatio mahdollistavat kiertotalouden periaatteiden ulottamisen myös valmistavan teollisuuden yritysten liiketoiminnan ytimeen. Kiertotalouden liiketoimintamallit tarjoavat yrityksille mitattavia hyötyjä ja kestävää kasvua. Sitran ja Teknologiateollisuuden Kasvua kiertotaloudesta -ohjelmassa 50 suomalaista valmistavan teollisuuden yritystä ideoi kiertotalouden liiketoimintamallien mukaista liiketoimintaa. Ohjelman opit ja kiertotalouden liiketoimintamallien käsikirja julkaistaan tänään kaikkien hyödynnettäväksi.
17
Syys
2018
Uutinen
Etsimme uutta kollegaa: oletko sinä Teknologiateollisuuden uusi jäsenkoordinaattori? Lue lisää tehtävästä ja hae 30.9. mennessä!
17
Syys
2018
Uutinen
Teknologiateollisuuden yrityksissä arvioidaan, että maanantaina alkanut Teollisuusliiton ja Ammattiliitto Pron ylityökielto vaikuttaa merkittävästi tuotantoon ja vientitoimituksiin. Joissakin yrityksissä toimitukset vaikeutuvat heti, toisissa ongelmat alkavat näkyä tilanteen pitkittyessä. Vaikutukset ulottuvat nopeasti myös asiakkaisiin, jos esimerkiksi komponentteja ei pystytä toimittamaan sovitusti tuotantolinjoille.
17
Syys
2018
Artikkeli
Teknologiateollisuus on kumppanina CIRCit-tutkimushankkeessa, joka opastaa ja tukee pohjoismaisia teollisuusyrityksiä niiden pyrkimyksissä parantaa toimintansa kestävyyttä kiertotalouden avulla.
16
Syys
2018
Artikkeli
Valmistavalle teollisuudelle on räätälöity käsikirja, jossa annetaan käytännön työkaluja kiertotalouden liiketoimintamallien omaksumiseen.
15
Syys
2018
Artikkeli
Yritysten uudistumista ja tuottavuutta lisäävät investoinnit saatava kestävään kasvuun.
13
Syys
2018
Uutinen
Lisääntyvä avoimuus voi parantaa kansalaisten luottamusta päätöksentekoon ja auttaa poistamaan salaperäisyyttä ammattimaisen vaikuttamistyön ympäriltä.
13
Syys
2018
Tiedote
Julkisen hallinnon digitalisaatiota johdetaan Euroopassa vaihtelevasti, kertoo Teknologiateollisuuden tuore selvitys. Tavoitteellisella johtamisella Suomella on mahdollisuus ottaa digitaalisen kehityksen johtoasema Euroopassa.
12
Syys
2018
Tiedote
SAK:lainen Teollisuusliitto ja STTK:lainen Ammattiliitto Pro ovat ilmoittaneet laajoista poliittisista työtaistelutoimista, joilla ne painostavat maan hallitusta perumaan esityksen irtisanomissuojan keventämisestä pienissä yrityksissä. Liitot aloittavat vientiteollisuudessa maanantaiaamuna 17.9. ylityökiellon, joka kohdistuu kemianteollisuuden, teknologiateollisuuden, mekaanisen metsäteollisuuden sekä puusepänteollisuuden yrityksiin. Ylityökielto aiheuttaa vakavaa haittaa etenkin tuotannossa.
12
Syys
2018
Uutinen
Digipooli on digitaalisen yhteiskunnan varautumista edistävä yritysten ja viranomaisten yhteistoimintaelin.