Uutiset

22
Tammi
2019
Artikkeli
Suomalaisen vientiteollisuuden liitot lähtivät tammikuun 16. päivänä yhteiselle eduskuntavaalikiertueelle. Kemianteollisuus, Metsäteollisuus, Teknologiateollisuus, Paperiliitto ja Teollisuusliitto tapaavat kansanedustajaehdokkaita yhteensä 16 paikkakunnalla Suomessa. Kiertue käynnistyi Helsingistä, jossa paikalle oli tullut useita kymmeniä ehdokkaita Uudeltamaalta. Kiertue päättyy maaliskuussa.
22
Tammi
2019
Uutinen
Teknologiateollisuuden kampanjassa haastetaan nuoret pohtimaan, mihin teknologialla ei ole vaikutusta. Kampanjaa toteutetaan kaupallisessa yhteistyössä nuorten somevaikuttajien kanssa.
22
Tammi
2019
Tiedote
Suomalaisen vientiteollisuuden liitot lähtivät tammikuun 16. päivänä yhteiselle eduskuntavaalikiertueelle. Kemianteollisuus, Metsäteollisuus, Teknologiateollisuus, Paperiliitto ja Teollisuusliitto tapaavat kansanedustajaehdokkaita yhteensä 16 paikkakunnalla Suomessa. Kiertue käynnistyy Helsingistä, viimeiset tilaisuudet ovat 11.3.2019 Oulussa, Jyväskylässä ja Tampereella.
21
Tammi
2019
Uutinen
Teknologiateollisuuden pk-yrityksille suunnattu kasvukiertue starttaa Turusta 22.1.2019 ja jatkaa sieltä ympäri Suomen. Parituntisissa tilaisuuksissa valotetaan, kuinka Teknologiateollisuuden ja yhteistyökumppaneiden ohjelmat voivat tarjota pk-yrityksille tukea kasvuun ja uudistumiseen, paikallisin esimerkein höystettynä.
21
Tammi
2019
Uutinen
Soimakallio jatkaa myös suunnittelu- ja konsultointialan yritysten toimialajärjestö SKOL ry:n toimitusjohtajana.
21
Tammi
2019
Artikkeli
Sastamalalainen Lojer on kulkenut pitkän matkan Vammalan Konepajasta nykyiseksi kansainvälisillä markkinoilla toimivaksi yhtiöksi. Sadassa vuodessa moni asia on muuttunut, mutta kaksi pysyy: menestystä ei synny ilman hyviä tuotteita ja aktiivista yrittäjyyttä.
21
Tammi
2019
Tiedote
Suomessa ympäristöstä pidetään hyvin huolta sekä sääntelyn että teollisuuden omaehtoisen vastuullisuuden avulla, kertoo tänään julkistettu selvitys. Valtaosassa tarkasteltuja kilpailijamaita teollisesta toiminnasta ympäristölle aiheutuvat rasitteet ovat suurempia kuin Suomessa. Selvityksen perusteella voidaan todeta, että teollista tuotantoa Suomessa ja investointeja Suomeen voidaan pitää ympäristötekona.
18
Tammi
2019
Tiedote
Arviolta jopa 20 000 nuorta saa tänä vuonna kesätyötä teknologiateollisuuden yrityksissä. Tarjolla on monenlaisia kiinnostavia töitä, joissa nuoret pääsevät näyttämään ja kartuttamaan osaamistaan. Viime vuonna teknologiateollisuuden yrityksissä oli noin 19 000 kesätyöntekijää. 
17
Tammi
2019
Tiedote
Yrittäjävaliokunnan tehtävä on kannustaa yrittäjyyteen, edistää pk-yritysten toimintaympäristön kehittämistä sekä tuoda pk-yritysten ääni Teknologiateollisuuden kannanmuodostukseen ja vaikuttamiseen.
16
Tammi
2019
MustRead
Jäsenmaat katsovat EU-rahoja entistä tiukemmin kansallisten lasien läpi. Kevään EU-vaalien jälkeen rahanjaon uudistaminen voi olla vieläkin vaikeampaa. Mahdollista on jopa, että EU:lle käy kuin Trumpin hallinnolle – se joudutaan sulkemaan.