Uutiset

12
Heinä
2018
Uutinen
Kokonaisvaikutus kansantalouden tulovirtoihin on kaikkiaan 3 miljardia euroa, kertoo tänään julkaistu tutkimus.
10
Heinä
2018
Kesän suurin yleisölle avoin keskustelutapahtuma SuomiAreena käynnistyy ensi viikolla. Kokosimme yhteen mielenkiintoisimmat keskustelut teknologiasta, työstä ja taloudesta kiinnostuneille.
03
Heinä
2018
Uutinen
Yritysten tekoälyn hyödyntäminen saa uuden vaihteen, kun Teknologiateollisuuden yhteydessä toimiva Tekoälykiihdyttämö käynnistää toimintansa elokuussa.
02
Heinä
2018
Lausunto
Teknologiateollisuus ry tukee voimakkaasti EU:n päästökauppajärjestelmän kehittämistä ja kansallista soveltamista EU:n keskeisenä ilmastopoliittisena ohjauskeinona.
02
Heinä
2018
Artikkeli
Sääntelyn selkiyttäminen ja luvitusprosessien sujuvoittaminen on tehokas keino, jolla vauhditetaan investointeja ja huolehditaan samalla ympäristönsuojelusta.
28
Kesä
2018
Uutinen
Eurooppalainen tekijänoikeussääntely kaipaa uudistamista, mutta käsittelyssä oleva DSM-direktiivi veisi toteutuessaan EU:ta taaksepäin.
27
Kesä
2018
Uutinen
Yrittäjävaliokunnan sihteeriksi on nimitetty johtaja, tekniikan tohtori Laura Juvonen heinäkuun alusta lähtien. Hänen vastuulleen siirtyvät myös pk-asioiden lisäksi Teknologiainfo Teknova Oy. Laura Juvonen johtaa Teknologiateollisuuden Kasvu ja uudistuminen -yksikköä.
26
Kesä
2018
Lausunto
Teknologiateollisuus peräänkuuluttaa digitaalisen infrastruktuurin strategiaan vahvempaa painotusta tuotekehitykseen ja tutkimukseen.
25
Kesä
2018
Uutinen
Metallien jalostus, sisältäen metallien jalostuksen ja metallituotteiden valmistuksen, lisää tuoreen tutkimuksen mukaan Suomen bruttokansantuotetta noin 9,2 miljardilla eurolla vuodessa.
19
Kesä
2018
Uutinen
Juuri käynnistetty sitoumuskampanja pyrkii tehostamaan teknologiateollisuuden yritysten pakkauskäytäntöjä ja lisäämään pakkausmateriaalien tehokasta kiertoa.