Uutiset

17
Huhti
2019
Uutinen
Tulevan hallituksen keskeinen tehtävä on nostaa työllisyysaste 75 prosenttiin ja huolehtia siitä, että Suomessa riittää töitä myös jatkossa. Vientiteollisuus työllistää tällä hetkellä 1,1 miljoonaa suomalaista suoraan ja välillisesti. Vientiteollisuuden työnantajaliitot Kemianteollisuus ry, Metsäteollisuus ry ja Teknologiateollisuus ry esittävät hallitusohjelmaneuvottelijoille neljän kohdan työllisyysohjelman, joka tukee alan yritysten työllistämiskykyä ja joiden avulla voimme varmistaa suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan rahoituspohjan.
17
Huhti
2019
Uutinen
Avoin vuorovaikutus ja sen kautta syntynyt luottamus ovat paikallisen sopimisen perusta. Tämä on keskeinen viesti tutkimuksesta, jolla selvitettiin paikallisen sopimisen hyviä käytäntöjä ja esteitä teknologiateollisuuden yrityksissä. Viestintä nousee yhdeksi keskeiseksi asiaksi.
11
Huhti
2019
Artikkeli
Marjo Miettinen muistuttaa, että monet kannatettavat asiat aina hyvinvointipalveluista ja koulutuksesta ilmastotoimiin pohjautuvat vahvaan talouteen.
09
Huhti
2019
MustRead
Akut ovat nousseet kuumaksi puheenaiheeksi Brysselissä. Suomi nähdään akkubisneksen Eldoradona, mutta Eurooppa myöhästyi startista ja rahapula vaivaa. Euroopalla on kuitenkin puolellaan kaksi valttia, joihin satsaamalla se voi pärjätä, kun akut täyttävät maailman.
09
Huhti
2019
Artikkeli
Miksi puhelin ei soi? -ohjelma antaa yrityksille käytännön työkaluja, vertaistukea, uskoa ja intoa kansainväliseen kasvuun. Ohjelmassa on neljä, päivän mittaista valmennuspäivää, joissa hyödynnetään parhaita oppeja, sparrausta ja harjoituksia.
08
Huhti
2019
Artikkeli
Suomalaisen terveysteknologian vienti on vahvassa kasvussa. Syövän ja silmäsairauksien hoidossa käytettäviä lasereita suunnitellaan ja valmistetaan Tampereella.
04
Huhti
2019
Näkökulma
Työmarkkinoiden kannattaisi ottaa oppia aiemmin tehdyistä virheistä.
04
Huhti
2019
Uutinen
Kauppatieteiden maisteri Antti Aarnio, 44, on valittu Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön uudeksi asiamieheksi ja johtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään 13.5.2019.
02
Huhti
2019
MustRead
EU-vertailu paljastaa, että Suomi ei olekaan niin huippu kiertotaloudessa kuin hehkutetaan. Kiertotalous on noussut voimalla EU-agendalle tällä vaalikaudella, mutta asiantuntijat muistuttavat, että olemme aivan alussa. Eurooppalainen kiertotalouspolitiikka herättää myös kritiikkiä ja epäluuloja.
01
Huhti
2019
Uutinen
Viranomaiset ja elinkeinoelämä edistävät yhdessä sähköisessä, rakenteisessa muodossa olevan tilinpäätöstiedon käyttöä yritysten ja viranomaisten tarpeisiin.