Aki Sundell on Teknologiateollisuuden Länsi-Suomen uusi aluepäällikkö

Tiedote
Teknologiateollisuus ry on nimittänyt DI Aki Sundellin, 42, Länsi-Suomen aluepäälliköksi. Hän vastaa liiton alueellisesta toiminnasta Pohjanmaan, Etelä-Pohjanmaan ja Keski-Pohjanmaan maakunnissa.

Aki Sundell aloittaa tehtävässään 12.8.2019. Hänen toimipisteensä sijaitsee Seinäjoella.

Aki Sundell

Sundell on jo aikaisemmin toiminut Teknologiateollisuus ry:ssä työmarkkina-asiantuntijana. Viimeiset viisi vuotta hän on työskennellyt yrityksissä erilaisissa henkilöstö- ja hallintotehtävissä. Sundell siirtyy Teknologiateollisuuden palvelukseen Juustoportti Oy:stä, jossa hän on toiminut henkilöstöpäällikkönä ja hallintoyksikön vetäjänä.

- Teknologiateollisuuden palvelee alueellisesti jäsenyrityksiään kaikissa työsuhteisiin liittyvissä asioissa painopisteenä erityisesti yrityskohtaisten työehtojen hyödyntäminen. Aluetoiminta tukee myös yritysten keskinäistä yhteistyötä ja verkostoitumista, sekä pitää aktiivisesti yhteyttä paikallisiin päättäjiin, sidosryhmien ja median edustajiin. Aki Sundellilla on vankka tausta työsuhdeasioista ja hänellä on alueella jo toimineena valmiina tuntemusta alueen teollisuudelle tärkeistä sidosryhmistä. Olen äärimmäisen iloinen, että aluetiimimme vahvistuu osaavalla ja innostuneesti haasteisiin suhtautuvalla aluepäälliköllä, aluetoiminnan johtaja Teppo Virta toteaa

- Teknologiateollisuuden yritykset ovat Pohjanmaan maakunnissa erittäin merkittäviä työllistäjiä. Osaavan työvoiman saatavuus ja toimiva elinkeinopolitiikka ovat tärkeitä yritysten kilpailukykyyn vaikuttavia tekijöitä. Yritystasolla kilpailukykyyn liittyy vahvasti tuottavuuden kehittäminen ja kyky sopia paikallisesti toiminnan kannalta järkevistä työehdoista. Sopimiskyky taas ratkeaa osaamisella ja luottamuksella, Aki Sundell sanoo.

Lisätietoja:

Teppo Virta, aluetoiminnan johtaja

Puh. 0400 827 368