Henrik Bachér Meriteollisuus ry:n vt. toimitusjohtajaksi

Uutinen
Bachér aloittaa Elina Vähäheikkilän vanhempainvapaasijaisena 15.8.2018.

Teknologiateollisuuteen kuuluva Meriteollisuus ry on valinnut DI Henrik Bachérin (63) yhdistyksen vt. toimitusjohtajaksi nykyisen toimitusjohtajan Elina Vähäheikkilän vanhempainvapaan ajaksi. Vähäheikkilä jää vanhempainvapaalle noin vuodeksi 14.8.2018. Bachér aloittaa tehtävässään 15.8.2018.

Laivanrakennuksen diplomi-insinööriksi valmistuneella Henrik Bachérilla on pitkä työkokemus meriteollisuuden yrityksistä. Hän siirtyy tehtävään Meriteollisuus ry:n jäsenyrityksen Elomaticin palveluksesta, missä hän on työskennellyt Marine -liiketoiminnan johtajana ja Helsingin toimiston johtajana. Aiemmin Bachér on työskennellyt mm. Royal Caribbean Cruisesin laatu- ja kehitysjohtajana ja Silja Linen teknisenä johtajana sekä ympäristöjohtajana.

”Henrik on meriteollisuuden rautainen ammattilainen, jonka voimme luottaa luotsaavan alaa eteenpäin Elinan vanhempainvapaan aikana”, Meriteollisuus ry:n hallituksen puheenjohtaja Patrik Rautaheimo sanoo. ”Meriteollisuus ry:n toiminta on keskeisessä roolissa alan menestykselle. Toimintaedellytysten sekä Suomessa että maailmalla tulee mahdollistaa alan yritysten kilpailukyvyn kehittäminen, ja siihen pyrimme yhdistyksenä aktiivisesti vaikuttamaan.”

"Yksi alan kilpailukyvyn ylläpitämisen ja kehittämisen edellytys on huippuosaamisen ja resurssien turvaaminen sekä nyt että etenkin pidemmällä tähtäimellä”, Henrik Bachér toteaa. ”Tässäkin tehtävässä Meriteollisuus ry:n toiminnalla on erityisen tärkeä merkitys, johon tulemme panostamaan laajalla rintamalla."Henrik Bachér

 

Lisätietoja:

Patrik Rautaheimo, puh. 040 518 5806

Hallituksen puheenjohtaja, Meriteollisuus ryHenrik Bachér, puh. 0400 444004

Vt. toimitusjohtaja (15.8.2018 alkaen), Meriteollisuus ry