Marjo Ollikainen Teknologiateollisuuden viestintäpäälliköksi

Tiedote
Yhteiskuntatieteiden kandidaatti Marjo Ollikainen on valittu Teknologiateollisuuden viestintäpäälliköksi. Hän vastaa Teknologiateollisuuden elinkeinopoliittisen vaikuttamisen viestinnästä. Ollikainen aloittaa tehtävässään 1.8.2019.

Marjo Ollikainen on työskennellyt politiikan- ja työmarkkinatoimittajana sekä edunvalvontaviestijänä yhteensä yli 20 vuoden ajan. Teknologiateollisuuteen hän siirtyy Talouselämän toimituspäällikön paikalta, jota ennen hän työskenteli Akavan viestintäjohtajana. Aiemmin Ollikainen on työskennellyt toimittajana muun muassa Helsingin Sanomissa.  

Marjo Ollikaisella on erittäin monipuolinen kokemus sekä organisaatioviestijän että toimittajan tehtävistä. Hänellä on runsaasti näyttöä tuloksekkaasta viestinnän johtamisesta ja laadukkaasta sisällöntuotannosta eri kanavissa. Ollikainen on laajasti verkostoitunut yhteiskunnassa. Hän on profiloitunut aktiivisena yhteiskunnallisena keskustelijana. Sosiaalisen median ja eritoten Twitterin hän tuntee hyvin ja on tunnettu ja tunnustettu someaktiivi.

”Marjo Ollikainen on todellinen vaikuttajaviestinnän konkari. Hän tuntee hyvin suomalaisen päätöksentekokoneiston ja avainhenkilöt niin politiikan kuin työmarkkinapolitiikankin saralla. Hänellä on erinomaiset mediasuhteet. Osaaminen, monipuolinen kokemus ja hyvät verkostot olivat keskeisiä valintakriteereitä, kun haimme uutta viestintäpäällikköä tiimiimme. Uskon, että Marjo ottaa tehtävän nopeasti haltuunsa ja rakentaa kanssamme entistä laadukkaampaa vaikuttajaviestintää Suomen pitkäaikaista etua edistäen”, johtaja Nora Elers kertoo.

”Kaikki se, mitä me nyt tiedämme, osaamme ja teemme, tulee muuttumaan lähivuosikymmeninä. Kun puhutaan vaikka koulutuksesta, työelämästä tai ilmastonmuutoksesta, uuden luomisen ytimessä ovat Teknologiateollisuuden jäsenyritykset työntekijöineen. Koska haluan työskennellä sen hyväksi, että me suomalaiset menestymme muutoksen eturivissä vastuullisesti, on työ Teknologiateollisuudessa pitkän linjan journalistille ja viestijälle unelmaduuni”, Marjo Ollikainen toteaa.

Lisätietoja:

Johtaja Nora Elers

Viestintä ja yhteiskuntasuhteet

puhelin: 050 574 6977Marjo Ollikainen

puhelin: 050 591 4818