Mika Uusitalo on Teknologiateollisuuden uusi talous- ja hallintojohtaja

Uutinen
DI Mika Uusitalo, 44, on valittu Teknologiateollisuuden uudeksi talous- ja hallintojohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässään elo-syyskuun aikana.

Mika Uusitalo

Nykyinen talous- ja hallintojohtaja Esko Keskinen siirtyy eläkkeelle kesäkuun lopussa, mutta hän jatkaa liiton tukirahaston sekä Teknologiateollisuuden 100-vuotissäätiön varainhoitoa konsultin roolissa.

Mika Uusitalo siirtyy Teknologiateollisuuden palvelukseen suomalaisesta Enevo Oy:stä, jossa hän on toiminut talousjohtajana vuodesta 2014. Ennen Enevoa hän työskenteli yhdysvaltalaisen Seven Networksin palveluksessa yli yhdeksän vuotta, niistä kaksi viimeistä vuotta EMEA-alueen toimitusjohtajana.

”Mika Uusitalolla on taustallaan vahva kansainvälinen kokemus korkean teknologian kasvuyritysten liiketoiminnan johtamisesta, taloudesta ja hallinnosta. Hänen kokemuksensa antaa hyvän pohjan johtaa Teknologiateollisuuden talous- ja hallintotoimintoja sekä tarvittaessa tukea myös yritystemme kasvuun ja rahoitukseen liittyvissä kysymyksissä. Mika on start up -taustaisena, yrittäjähenkisenä tekijänä ihminen, jonka uskon sopivan erinomaisesti Teknologiateollisuuden tiimiin”, toimitusjohtaja Jaakko Hirvola kertoo.

”Uusi roolini Teknologiateollisuuden talous- ja hallintojohtajana on minulle erinomainen tilaisuus jatkaa työtäni teknologiayritysten hyväksi tässä maassa. Tässä tehtävässä pääsen kehittämään talousjohtamisen osaamistani erittäin laaja-alaisesti ja toimimaan ainutlaatuisella näköalapaikalla teknologiayrityksiin. Koen tämän tehtävän erittäin merkitykselliseksi ja erityisesti pienet ja keskisuuret kasvuyritykset ovat lähellä sydäntäni”, Mika Uusitalo sanoo.

Lisätietoja:

Jaakko Hirvola, toimitusjohtaja, Teknologiateollisuus ry, 0400 633 751

Mika Uusitalo, puhelin: 050 386 6551