Nuorille rohkeutta yrittäjyyteen tulevaisuuden Suomessa

Tiedote
Aalto Entrepreneurship Societyn TulevaisuudenSuomi -tapahtumassa  22.10. Helsingin Messukeskuksessa kannustetaan rohkeuteen ja riskinottoon; yrittäjyyteen, jolla luodaan hyvinvointia Suomelle. 

Aalto Entrepreneurship Society järjestää tapahtuman "Millä tulevaisuuden kilpailukyvyn edellytykset luodaan?".  Teknologiateollisuus on pääyhteistyökumppani AES:n tapahtumalle, johon opiskelijat ovat haastaneet paneelikeskustelijoiksi kokeneita yritysmaailman vaikuttajia: teollisuusvaikuttaja ja hallitusten puheenjohtaja Antti Herlin, sarjayrittäjä, Zenroboticsin perustaja ja markkinointijohtaja Jufo Peltomaa, kansantaloustieteilijä ja hallitusten puheenjohtjaja Björn Wahlroos, sarjayrittäjä ja enkelisijoittaja Inka Mero, St1:n pääomistaja ja hallituksen puheenjohtaja Mika Anttonen. 

Aalto Entrepreneurship Society on opiskelijavetoinen yhteisö, jonka tavoitteena on tehdä Suomesta maailman paras toimintaympäristö uusien yritysten synnylle, kasvulle sekä kansainvälistymiselle.

Kilpailukykyinen toimintaympäristö on tärkeässä roolissa myös Teknologiateollisuuden strategiassa.  Teknologiateollisuus vaikuttaa määrätietoisesti toimintaympäristön suotuisaan kehitykseen, jotta erityisesti pk-yritykset voivat uudistua ja kasvaa Suomessa ja kansainvälisesti. Kasvuhakuiset pk-yritykset ovat asettaneet tavoitteita myös omalle toiminnalleen; lisää panostuksia innovointiin ja investointeihin.

Tulevaisuuden Suomi -tapahtumaan odotetaan 4000 - 5000 osallistujaa; opiskelijoita, yrittäjiä, talouselämän vaikuttajia ja poliitikkoja.

Lähde Sinäkin keskustelemaan valmiudestamme vastata tulevaisuuden kansainvälistyvien ja kasvuhaluisten yritysten haasteisiin - rohkaisemaan nuoria yrittäjyyteen tulevaisuuden Suomessa!

Ilmoittautuminen "Millä tulevaisuuden kilpailukyvyn edellytykset luodaan?" -tapahtumaan:  #tulevaisuudenSuomi

Lisätietoja

Johtava asiantuntija Markku Ihonen, Teknologiateollisuus ry
etunimi.sukunimi@teknologiateollisuus.fi, puh. 09 192 3336