Teknologiateollisuuden toimitusjohtaja vaihtuu

Tiedote
Teknologiateollisuus ry:n toimitusjohtaja Jorma Turunen on ilmoittanut luopuvansa tehtävästään kesäkuun 2018 lopussa.

Teknologiateollisuus ry:n hallituksen työvaliokunta on käynnistänyt seuraajahaun uuden toimitusjohtajan nimittämiseksi.

Jorma Turunen on työskennellyt Teknologiateollisuuden toimitusjohtajana vuodesta 2010. Toimitusjohtajakautensa aikana Turunen on painottanut alan uudistumisen, kasvun ja kansainvälistymisen merkitystä. Myös Teknologiateollisuus ry:n oma uudistumisen strategia on Turusen sydäntä lähellä.

”Olen toiminut kohta kahdeksan vuotta tässä tehtävässä. Teknologiateollisuus on ollut työurani tähänastinen huipentuma. Olen saanut tehdä töitä yhdessä upean henkilöstömme ja jäsenistömme kanssa sen eteen, että Suomen merkittävin vientiala uudistuu, kasvaa ja kansainvälistyy. Teknologiateollisuus on mahtava näköalapaikka Suomen elinkeinoelämään. Olen oppinut jäsenyrityksiltämme jatkuvasti uutta”, Jorma Turunen kertoo.

Jorma Turunen kertoo suunnitelmistaan jatkaa uraansa itsenäisenä neuvonantajana, hallitusammattilaisena ja jatko-opiskelijana. ”Kesäkuun loppuun asti ja tarvittaessa pidempäänkin jatkan kuitenkin täydellä teholla teknologiayritysten ja Suomen etujen ajamista”, Turunen toteaa.

”Kiitän lämpimästi Jormaa hänen työstään alan uudistamiseksi. Jorma on oikealla tavalla tiedostanut, miten nopeaa Suomen ja maailman muutos tällä hetkellä ja varsinkin tästä eteenpäin on. Hän on ollut mukana rakentamassa toimintamalleja suomalaisen teknologiateollisuuden kasvulle ja jatkuvalle uudistumiselle, Suomen pitkäaikaista etua ajatellen”, Teknologiateollisuuden hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa sanoo.

 

Lisätietoja:

Nora Elers

Johtaja, viestintä ja yhteiskuntasuhteet

Teknologiateollisuus ry

puh. 050 5746977