Uutiset

15
Helmi
2019
MustRead
Digitaaliset sisämarkkinat voisivat olla yli 400 miljardin euron rahakone. Edistysaskeleita on otettu, mutta isot asiat ovat juuttuneet omiaan suojelevan etelän ja ketterän Pohjolan kiistelyyn. Euroopan on nyt päätettävä, mihin tehtävään se haluaa teknologian valjastaa.
14
Helmi
2019
Uutinen
Ensimmäisenä toimintansa aloitti syksyllä suomenkieliseen puheteknologiaan keskittyvä ryhmä. Tämän kevään aikana starttaa vielä kaksi ryhmää, jotka keskittyvät läpinäkyvän suosittelun teknologiaan ja tekoälyn hyödyntämiseen sopimustekstien analysoinnin ja muokkauksen automatisoinnissa.
13
Helmi
2019
Artikkeli
Koodaajat viihtyvät itseohjautuvissa tiimeissä. Osaamisen kehittäminen on jatkuvaa ja dynaamista.
13
Helmi
2019
Uutinen
Tänä vuonna Eduskunnan tulevaisuusvaliokunta ja Teknologiateollisuus ry järjestävät yhteistyössä Teknologian tulevaisuuspäivän perjantaina 1.3.
12
Helmi
2019
Artikkeli
Kavikan omistajan, yrittäjä Jouni Lievosen mielestä pk-yritysten kansainvälistymiseen ja vientiin liittyy paljon hyödyntämättömiä mahdollisuuksia.
11
Helmi
2019
Uutinen
Etsimme uutta kollegaa: oletko sinä uusi viestintäpäällikkömme? Lue lisää tehtävästä ja hae 27.2. mennessä!
08
Helmi
2019
Artikkeli
Digitalouden verotuksesta käydään kovaa painia monella rintamalla. Taloudellisen yhteistyön ja kehityksen järjestö OECD julkisti omia linjauksiaan tammikuun lopulla ja kerää näkemyksiinsä palautetta nopealla aikataululla. Samaan aikaan EU:n komissio puskee eteenpäin omaa esitystään digiverosta, kirjoittaa johtava asiantuntija Maria Volanen Teknologiateollisuus ry:stä.
07
Helmi
2019
Artikkeli
Opetus- ja kulttuuriministeriön tutkimuksen mukaan mielikuva ammatillisesta koulutuksesta on pääsääntöisesti myönteinen kaikissa tutkimuksen kohderyhmissä. Arvostus ammatillista koulutusta kohtaan on kuitenkin hieman laskenut ysiluokkalaisten keskuudessa. Teknologiateollisuudessa on tekeillä selvitys, jossa etsitään parhaita käytäntöjä innostuneiden ja osaavien opiskelijoiden saamiseksi ammatilliseen koulutukseen.
07
Helmi
2019
MustRead
Eurooppa saa kontolleen vain tekoälyn ongelmat, jos emme ole kehityksen etujoukoissa, sanoo EU:n tekoälytyöryhmää johtava Pekka Ala-Pietilä.
04
Helmi
2019
Uutinen
Etsimme uutta kollegaa: oletko sinä uusi asiakaspalvelukoordinaattorimme? Lue lisää tehtävästä ja hae viim. 17.2.!