Valmistava teollisuus loikkaa digiaikaan

Tiedote
Reboot Finland D.Day vie vientialat digiaikaan. Uuden toimintamallin avaa Reboot Finland D.Day for Manufacturing Industry -tapahtuma, joka pureutuu lisäarvon luomisen haasteisiin modernissa valmistavassa teollisuudessa sekä innovaatioiden kiihdyttämiseen digitaalisuuden ja ekosysteemien avulla.

D.Day for Manufacturing Industry -tapahtuman tavoitteena on esitellä valmistavan teollisuuden pk-yrityksille kanavia globaaliin ekosysteemi-yhteistyöhön sekä uusia ja vielä kehitysvaiheessa olevia teknologioita liiketoiminnan kasvattamiseen. Tilaisuus järjestetään Nokia Executive Experience Centerissä Espoossa 14.3.2017. Päivän teemat ovat Design for need, Next generation manufacturing ja Data as business. Maksuttomat D.Day-tapahtumat on tarkoitettu innovatiivisille pienille ja keskisuurille kasvuyrityksille.

Reboot Finland D.Day on Tekesin, CGI:n, Nokian, Finpron, VTT:n ja Teknologiateollisuuden yhteinen toimintamalli satavuotiaan Suomen hyväksi. D.Day-tapahtumissa päivitetään Suomen tärkeimmät vientialat digiaikaan. Rakennamme yhdessä ekosysteemejä ja verkotamme eri toimialat keskenään innovaatioiden kiihdyttämiseksi. Lue lisää D.Daysta ja ilmoittaudu mukaan (www.dday.fi)

Taustaa Reboot Finland D.Daysta: Teknologiahuiput yhteistyöhön Suomen kilpailukyvyn kiihdyttämiseksi – Reboot Finland D.Day