Beneqin pinnoituksella lisää tehoa

Suomalainen vuonna 2005 perustettu Beneq Oy on johtava teollisten ALD (atomic layer deposition) -pinnoituskoneiden ja ohutkalvopinnoituspalveluiden sekä elektroluminenssinäyttöjen toimittaja. Yhtiöllä on oma tuotekehitys ja tuotanto sekä maailmanlaajuinen asiakaskunta.

Tehoa aurinkokennoihin 

Beneqin laitteiden ja palveluiden avulla voidaan parantaa esimerkiksi elektroniikan, optisten laitteiden ja aurinkokennojen tehoa ja kestävyyttä sekä suojata herkkiä tuotteita ja materiaaleja muun muassa hapettumiselta, kosteudelta ja korroosiolta.

Beneqin ALD-laitteiden avulla on mahdollista valmistaa täydellisiä pinnotteita suurissa erissä ja teollisessa mittakaavassa. Yrityksen jatkuvatoimiset roll-to-roll ALD -koneet ja Spatial ALD -konseptilla toimivat laitteet ovat ainutlaatuisia maailmassa.

Espoon tehtaalla tarjotaan myös ulkoistettuja pinnoituspalveluita, mikä vastaa globalisoituneen teollisuuden vaatimuksia.

Kasvua läpinäkyvissä ja kustomoiduissa näytöissä

Beneqin kestäviä, läpinäkyviä ja asiakastarpeiden mukaan muokattavia näyttöjä käytetään erittäin vaativissa olosuhteissa ympäri maailmaa osana laitteita ja järjestelmiä, joiden luotettavuus on tärkeää. Näytöt perustuvat ALD-teknologiaan.

Yritys näkee kasvumahdollisuuksia erityisesti täysin läpinäkyvien TASEL–näyttöjen alueella. Läpinäkyvissä näytöissä elektroluminenssinäyttöjen luotettavuus yhdistyy näyttävään ulkonäköön ja uudenlaiseen katsomiskokemukseen.

Lähde: Beneq Oy