#diginaiset: Tulevaisuuden työelämätaidot

Diginaisten maankoodauskurssi käynnistyi tammikuussa 2018. Teemana on tulevaisuuden työelämätaidot ja tiedostetut valinnat.

Teknologiateollisuus ry, kumppaninaan Ohjelmistoyrittäjät ry, toteuttaa yritysten, Me-säätiön ja TEM:n kanssa tammi-helmikuussa 2018 kolmiviikkoisen maankoodauskurssin. Kurssin aikana yrityksistä koottu naisten huippuosaajatiimi rakentaa ratkaisua huolella valittuun suomalaisen yhteiskunnan kipukohtaan. Kurssi starttasi 23.1. elinkeinoministeri Mika Lintilän avaamana.

Tällä kertaa haasteen teemana on tulevaisuuden työelämätaidot: millaisia taitoja tulevaisuudessa tarvitaan ja miten nuori pystyisi tekemään mahdollisimman tietoisia valintoja? 

Kurssi on osa Teknologiateollisuus ry:n Maankoodauskurssien sarjaa – yritysten lahjaa 100-vuotiaalle Suomelle. 

Maankoodauskurssilla ratkaistaan polttavia yhteiskunnallisia haasteita. Samalla vauhditamme suomalaisen yhteiskunnan digitalisaatiota. Maankoodauskurssin tulos ei ole valmis tuote, mutta se ei ole myöskään raportti tai ideapaperi. Haasteen luonteesta riippuen tulos voi olla vaikkapa prototyyppi, pilotti tai mock-up - jotakin, jonka pohjalta voidaan jatkaa konkreettista kehitystyötä.

 #mkk3 #diginaiset #tulevaisuudentyö

Tutustu kurssin lopputuotokseen!

Tutustu tiimiin!

Virpi Hyytiä

Virpi on myynninjohtamisen, muutosjohtamisen ja kasvun kulttuurin asiantuntija. Kaaosta tarvitaan luomaan uutta, uusiutumaan ja varmistamaan kasvun jatkuminen. CGI:llä johtajana toimivan Virpin motto on: Kasvua syntyy ihmisten kehittymisen kautta.

Elina Jeskanen

Elina toimii CGI:n Lead Analystinä erityisfokuksena ja intohimona asiakas- sekä muu ihmisanalytiikka, datan visualisointi ja edistyneen analytiikan herätteiden  automatisointi osaksi liiketoimintaprosesseja

Maija Pursiainen

Maija on tuotekehityksen ammattilainen, jolla on laaja kokemus tuotekehityksen eri tehtävistä. Tällä hetkellä Maija toimii KONEella hissien käyttöliittymälaitteiden teknologiakategorian vetäjänä. Hän vastaa globaalisti tarjonnassa olevien tuotteiden ylläpidosta, uusien konseptien kehittämisestä sekä teknologiatutkimuksesta.

Tiina Siren

Tiina on yhteistyön kehittäjä, jolla on laaja-alainen kokemus Nokian eri yksiköistä ja erilaisista tehtävistä. Hän tällä hetkellä kehittää Nokian Espoon toimipistettä ja keskittyy uusien taitojen ja tekniikoiden kasvattamiseen työntekijöiden keskuudessa.

Minna-Maria Salonen

Minna on monipuolinen ongelmanratkaisija, jonka työ- ja vapaa-aika kuluvat usein erilaisten kehittämis- ja uudistamisprojektien parissa. Hän toimii CGI:n palvelumuotoilutiimin osana analysoimassa ja konseptoimassa käyttäjälähtöisiä ratkaisuja monenlaisten yritysten ja yhteisöjen haasteisiin.