Ympäristöasiat - ajankohtaista

21
Tammi
Tiedote
Suomessa ympäristöstä pidetään hyvin huolta sekä sääntelyn että teollisuuden omaehtoisen vastuullisuuden avulla, kertoo tänään julkistettu selvitys. Valtaosassa tarkasteltuja kilpailijamaita teollisesta toiminnasta ympäristölle aiheutuvat rasitteet ovat suurempia kuin Suomessa. Selvityksen perusteella voidaan todeta, että teollista tuotantoa Suomessa ja investointeja Suomeen voidaan pitää ympäristötekona.
08
Tammi
Uutinen
Sitran kokoamalla Kiertotalouden kiinnostavimmat -listalla on jo lähes 100 yritysesimerkkiä eri aloilta. Listaa päivitetään parhaillaan, ja mukaan voi hakea vielä tammikuun ajan.
11
Joulu
Artikkeli
Energian tehokas käyttö parantaa yritystoiminnan kannattavuutta ja mahdollistaa kestävän kehityksen mukaisen tuotannon. Suomessa on kaikkiaan jo lähes 500 yritystä, jotka ovat solmineet vapaaehtoisen energiatehokkuussopimuksen ja sitoutuneet tehostamaan energiankäyttöään.
28
Marras
Uutinen
Tänään julkaistun komission pitkän aikavälin ilmastostrategian mukaan 1,5 asteen tavoite on mahdollinen. Sen saavuttaminen vaatii ripeämpiä toimia globaalisti.
25
Loka
Artikkeli
ResponSea-hanke vauhdittaa alan yritysten vastuullisuutta.
15
Loka
Uutinen
Teknologiateollisuuden ja Metallinjalostajien kansainvälisessä seminaarissa ratkottiin kiertotalouden käytännön haasteita metallien osalta.
28
Syys
Lausunto
Pitkäaikaisena tavoitteena tulisi olla energiaverojen saaminen kilpailukykyiselle tasolle.
17
Syys
Artikkeli
Teknologiateollisuus on kumppanina CIRCit-tutkimushankkeessa, joka opastaa ja tukee pohjoismaisia teollisuusyrityksiä niiden pyrkimyksissä parantaa toimintansa kestävyyttä kiertotalouden avulla.
16
Syys
Artikkeli
Valmistavalle teollisuudelle on räätälöity käsikirja, jossa annetaan käytännön työkaluja kiertotalouden liiketoimintamallien omaksumiseen.
14
Elo
Uutinen
Etsimme uutta kollegaa: oletko sinä Teknologiateollisuuden uusi johtava ympäristöasiantuntija? Lue lisää tehtävästä ja hae 26.8. mennessä!

Sivut