Ympäristöasiat - ajankohtaista

25
Loka
Artikkeli
ResponSea-hanke vauhdittaa alan yritysten vastuullisuutta.
15
Loka
Uutinen
Teknologiateollisuuden ja Metallinjalostajien kansainvälisessä seminaarissa ratkottiin kiertotalouden käytännön haasteita metallien osalta.
28
Syys
Lausunto
Pitkäaikaisena tavoitteena tulisi olla energiaverojen saaminen kilpailukykyiselle tasolle.
17
Syys
Artikkeli
Teknologiateollisuus on kumppanina CIRCit-tutkimushankkeessa, joka opastaa ja tukee pohjoismaisia teollisuusyrityksiä niiden pyrkimyksissä parantaa toimintansa kestävyyttä kiertotalouden avulla.
16
Syys
Artikkeli
Valmistavalle teollisuudelle on räätälöity käsikirja, jossa annetaan käytännön työkaluja kiertotalouden liiketoimintamallien omaksumiseen.
14
Elo
Uutinen
Etsimme uutta kollegaa: oletko sinä Teknologiateollisuuden uusi johtava ympäristöasiantuntija? Lue lisää tehtävästä ja hae 26.8. mennessä!
02
Heinä
Lausunto
Teknologiateollisuus ry tukee voimakkaasti EU:n päästökauppajärjestelmän kehittämistä ja kansallista soveltamista EU:n keskeisenä ilmastopoliittisena ohjauskeinona.
02
Heinä
Artikkeli
Sääntelyn selkiyttäminen ja luvitusprosessien sujuvoittaminen on tehokas keino, jolla vauhditetaan investointeja ja huolehditaan samalla ympäristönsuojelusta.
30
Kesä
Lausunto
Hallituksen olisi ryhdyttävä valmistelemaan kompensaatiomallia.
29
Kesä
Lausunto
Hallituksen esitysluonnos laiksi hiilen energiakäytön kieltämisestä: panostuksen suuntaaminen TEMin energiaosaston kautta vähähiilisen energiateknologian edistämiseen koko Suomessa vähentäisi hiilidioksidipäästöjä tehokkaammin.

Sivut