Koulutus ja osaaminen - ajankohtaista

12
Marras
Artikkeli
Työryhmän ehdottamat muutokset korkeakoulujen ohjaukseen ja rahoitukseen lisäävät korkeakoulujen mahdollisuuksia kehittää ja uudistaa toimintaansa strategisesti toimintaympäristön muutokset huomioiden.
08
Marras
Uutinen
HundrED Plus -hanke selvittää yhteistyössä Teknologiateollisuuden ja ammatillisten oppilaitosten kanssa, mitkä toimenpiteet ovat toimineet eri maissa teknologia-alojen ammattiopintojen vetovoimaisuuden lisäämisessä. Tarkoituksena on etsiä näistä Suomen oloihin sopivimmat.
30
Loka
Uutinen
18-vuotiaat lukiolaiset Oliver Palonkorpi ja Nuutti Liukko pääsivät päivän ajaksi seuraamaan, millaista on johtajan työ Teknologiateollisuudessa osana NY Job Shadow -ohjelmaa.
25
Loka
Artikkeli
Vuoden alusta alkanut ammatillisen koulutuksen uudistus on nostanut esiin myös kiperiä kysymyksiä esimerkiksi työpaikalla tapahtuvan oppimisen resursoinnista ja ohjeistuksesta. Kokosimme yrityksille infopaketin, joka sisältää vinkkejä ja hyviä käytäntöjä työpaikalla oppimiseen ja vetovoimatyöhön.
24
Loka
Artikkeli
Parasta palautetta kouluyhteistyöstä on se, että nuori tulee yritykseen myöhemmin töihin.
03
Loka
Lausunto
Teknologiateollisuus ry kiittää mahdollisuudesta antaa lausunto eduskunnan sivistysvaliokunnalle hallituksen esityksestä tulevan vuoden talousarvioksi ja sen vaikutuksista ammatillisen koulutuksen reformin toimeenpanon etenemiseen sekä ammatillisen...
06
Syys
Lausunto
Teknologiateollisuus on antanut lausunnon luonnoksesta hallituksen esitykseksi eduskunnalle laeiksi yliopisto- ja ammattikorkeakoululain muuttamisesta.
15
Elo
Uutinen
Miltä oppimisen, koulutuksen ja työelämän tulevaisuus näyttää teknologian kehityksen näkökulmasta? Kolmiosainen MyTech-podcastsarja sukeltaa tähän teknologian ja koulutuksen huippuasiantuntijoiden haastatteluilla.
01
Kesä
Artikkeli
Teknologiateollisuus tarjoaa nuorille mahdollisuuden vaikuttaa tulevaisuuteen ja tehdä monipuolista ja merkityksellistä työtä.
31
Touko
Uutinen
Teknologiateollisuus palkitsee 200 euron stipendillä kone- ja tuotantekniikasta valmistuvia. Tänä keväänä stipendin saa 76 opinnoissan aktiivista, muita innostanutta osaajaa.

Sivut