Palvelut

Teknologiateollisuus tarjoaa jäsenilleen erilaisia palveluja, jotta nämä voisivat entistä paremmin keskittyä omaan liiketoimintaansa ja sen kehittämiseen.

Teknologiateollisuus tuntee globaalissa kilpailussa toimivien jäsenyritystensä tarpeet ja on vahva vaikuttaja toimintaympäristön, liiketoiminnan ja työelämän kehittämisessä. Jäsenyrityksilleen liitto tarjoaa paitsi suoraa yrityskohtaista apua, myös paikan tehdä yhteistyötä ja verkottua. Teknologiateollisuuden palvelut sisältyvät pääosin jäsenmaksuun. Työsuhdeasiain koulutuksesta, seminaareista ja osasta tietopalveluja veloitetaan käytön mukaisesti edullinen jäsenhinta. Maksulliset palvelut tuottaa Teknologiateollisuus ry:n omistama Teknologiainfo Teknova Oy.

  • Neuvomme ja konsultoimme: Asiantuntijamme neuvovat ja konsultoivat jäsenyrityksiä työsuhteen ehtoihin sekä liiketoiminnan sopimuksiin ja kauppaoikeuden ongelmiin liittyvissä kysymyksissä.
  • Koulutamme työsuhdeasioissa: Tarjoamme esimiehille ja muille työsuhde- ja palkkausasioita hoitaville koulutusta työehtosopimusten soveltamisesta ja tietoa työlainsäädännöstä.
  • Jalostamme ja jaamme tietoa: Keräämme tietoa yritysten toimintaympäristön muutoksista ja yritysten tarpeista, tutkimustuloksista ja kokemuksista. Jalostamme tietoa jäsenyritystemme käyttöön.
  • Järjestämme verkostoitumismahdollisuuksia: Tarjoamme jäsenyrityksille ja niiden henkilöstölle tilaisuuksia kokemusten vaihtamiseen ja verkottumiseen

Teknologiateollisuuden palvelut jäsenyrityksille -esite (pdf)

Klikkaa ja lue lisää: