Tilanneviesti

Tämän lomakkeen lähetystoiminto on asetettu pois päältä.

Apua työsuhdeasioihin

Tältä sivustolta löydät Teknologiateollisuuden työehtosopimukset sekä niitä koskevia yleisiä neuvoja ja ohjeita. Lisäapua saat alla luetelluista palveluista.

Ks. myös ajankohtainen viesti liittyen työehtosopimusneuvotteluihin ja työsuhdeneuvontaan.

Vastaus työsuhdepulmaan tietopankista

Teknologiateollisuus on koonnut yrityksille tarkoitetun tietopankin, jossa on eri sopimusalojen palkanlaskentaan, palkkarakenteeseen ja muihin työsuhdeasioihin liittyviä ohjeita. Tietopankki löytyy Työsuhdepalvelu.fi-sivustolta.

Voit tutustua Työsuhdepalveluun tästä lyhyestä videosta.

Työsuhdepalvelu on jäsenyrityksille maksuton, ja voit tilata sen yllä mainitusta osoitteesta. Yritys voi tilata oman lisenssin kaikille sitä tarvitseville.

Asiantuntija auttaa

Mikäli et löydä vastausta tältä sivustolta etkä tietopankista, Teknologiateollisuuden työmarkkinayksikön asiantuntijat ja alueasiantuntijat auttavat.

Lähetä kysymyksesi sähköpostilla osoitteeseen tyosuhdekysymykset@teknologiateollisuus.fi. Otamme yhteyttä puhelimitse, ja tavoitteena on vastata kysymykseesi viimeistään seuraavana työpäivänä. Varmistathan, että kysymyksestäsi käyvät ilmi sovellettava työehtosopimus, yhteystietosi sekä tavoitettavuutesi. Huomioithan sähköpostia lähettäessäsi hyvän tietojenhallintatavan, etkä toimita sähköpostitse henkilötietoja. Palvelu on tarkoitettu jäsenyritysten työnantajaedustajille.

Työ­suh­de­asioi­den puhelinpäivystys akuutteja kysymyksiä varten toimii arkisin klo 9-16 numerossa 09 1923 222 (päivystys on ruokatauolla 11.30 - 12.00). Myös alueyksikkömme neuvovat työsuhdeasioissa.

Muut jäsenpalvelut

Muista työmarkkinapalveluista ja Teknologiateollisuuden jäsenpalveluista löytyy tietoa täältä.