22
Touko
2018
Blogi,
Olli Manner

Rakennemuutos voi olla myös positiivista. Näin todettiin Varsinais-Suomen maakuntahallinnossa talvella 2016–2017, kun positiiviset uutiset Turun telakan ja Uudenkaupungin autotehtaan kasvusta levisivät lama-Suomessa. Kasvu käynnistyi voimakkaammin kuin oli totuttu.

17
Touko
2018
Lausunto
Työ- ja elinkeinoministeriö ehdottaa sähkömarkkinoiden datahubin perustamista sähkömarkkinan kehittämiseksi. Teknologiateollisuus kannattaa lausunnossaan sähkömarkkinan kehittämistä, mutta esittää huolensa esitetyn ratkaisun – keskitetyn datahubin – tarkoituksenmukaisuudesta.

Datahubiin kerättäisiin hyvin yksityiskohtaista tietoa sähkön käyttäjistä täydellisine henkilötunnuksineen sekä sähkönkäyttöpaikoista ja sähköyrityksistä.

14
Touko
2018
Lausunto
Teknologiateollisuus suhtautuu varauksella komission ehdotukseen velvoittaa pilvi- ja viestintäpalveluiden tarjoajat antamaan toisen jäsenvaltion viranomaisille rikosoikeudellisessa tutkinnassa tietoa suoraan kyseisen maan viranomaisen päätöksellä.

Ehdotus lisäisi yritysten hallinnollista taakkaa, koska yritysten pitäisi nimetä erillinen oikeudellinen edustaja ja järjestää valmiudet vastata tiukkoihin määräaikoihin.

14
Touko
2018
Artikkeli
Teknologiateollisuuden puheenjohtajan puheenvuoro Malja keväälle -sidosryhmätilaisuudessa 8.5.2018

Hienointa liiketoiminnassa on se, että yritykset eivät tee bisnestä keskenään, ainoastaan ihmiset tekevät. Se, mitä ja miten ihmiset toimivat tässä vuorovaikutuksessa, on kaikkein tärkeintä.

Tapahtumat

16 Touko
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Lahti
25 Touko
Tilaisuudet ja seminaarit
Teknologiateollisuus ry
06 Syys
Tilaisuudet ja seminaarit
Pääkaupunkiseutu, paikka tarkentuu
11 Syys
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Aviacongress, Vantaa
13 Syys
Työmarkkinakoulutukset
Hotel Oskar, Varkaus
25.12.2017, 11:30
25.12.2017, 11:29
23.12.2017, 15:10
21.12.2017, 9:39
Osaajia tarvitaan, kun yritykset uudistavat toimintamallejaan ja käynnistävät uusia liiketoimintoja. #kasvu #osaaminen
23.5.2018, 14:21
Parkanon seudulla kone- ja tuotantotekniikan vetovoima on saatu nousuun. MyTech Skills -verkosto haluaa levittää hyväksi havaitut yhteistyömallit koko Suomeen. #koulutus #työ #teknologia
4.5.2018, 11:08
Toukokuun uutiskirjeessä mm. jutut osaajien kasvavasta tarpeesta, tuottavuutta yhdessä -hankkeesta ja MyTech Skills -verkoston toiminnasta. Lisäksi mukana uutiset ja ajankohtaiset blogit. #osaaminen #ammatillinenkoulutus #mytech
3.5.2018, 14:17
Teknologiateollisuus

Tilaa kerran noin kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje ja haluamasi valinnaiset sisällöt täältä.

Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.