14
Joulu
2018
Uutinen
Alustatalouden ratkaisuja ei saada liikkeelle ilman digitaalista tunnistautumista. Suomalaista digitaalista identiteetin ratkaisua SisuID:tä rakennetaan nyt osana eYritys-ekosysteemiä. Mukaan kaivataan lisää yrityksiä ja yhteisöjä.
Digitaalinen identiteetti on tärkeä palikka reaalia
14
Joulu
2018
Artikkeli
Aivotutkija Katri Saarikivi painottaa empatian merkitystä digiajan työelämässä. Hänen mukaansa ihmiskeskeisyys johtaa parempaan tuottavuuteen.

Teknologian kehitys muuttaa työtä ja asettaa uusia vaatimuksia ihmisaivoille. Helsingin yliopiston aivotutkijan Katri Saarikiven mukaan teknologia myös paikkaa kognitiivisia puutteitamme.

13
Joulu
2018
Blogi,
Ville Peltola

”Anyone who doesn’t do this will be fired. Thank you, have a nice day.” Näillä sanoilla Amazonin perustaja ja toimitusjohtaja Jeff Bezos päätti Amazonin johtoryhmän kokouksen vuonna 2002. Bezos oli juuri esittänyt radikaalin muutoksen Amazonin sisäiseen tiedonsiirtoon.

11
Joulu
2018
Artikkeli
Energian tehokas käyttö parantaa yritystoiminnan kannattavuutta ja mahdollistaa kestävän kehityksen mukaisen tuotannon. Suomessa on kaikkiaan jo lähes 500 yritystä, jotka ovat solmineet vapaaehtoisen energiatehokkuussopimuksen ja sitoutuneet tehostamaan energiankäyttöään.

Vapaaehtoiset energiatehokkuussopimukset ovat valtion ja yritysten yhdessä valitsema keino täyttää Suomelle asetetut EU:n energiatehokkuusvelvoitteet. Sopimusten myötä ei tarvita uutta lainsäädäntöä tai muita pakollisia toimenpiteitä.

Tapahtumat

09 Tammi
Työmarkkinakoulutukset
Original Sokos Hotel Royal Vaasa
15 Tammi
Työmarkkinakoulutukset
Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu
16 Tammi
Työmarkkinakoulutukset
Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio
22 Tammi
Tilaisuudet ja seminaarit
SparkUp, Turku
24 Tammi
Tilaisuudet ja seminaarit
24. - 25.1.2019 Sokos Hotel Viru, Tallinna
29 Tammi
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Aulanko
Tunteiden merkitys ja hyvä vuorovaikutus korostuvat digiajan työelämässä, aivotutkija Katri Saarikivi sanoo. #digitalisaatio #työelämä
14.12.2018, 12:42
Kaikilla on mahdollisuus oppia tulevaisuuden työelämässä tarvittavaa matematiikkaa! #harjoittelu #osaaminen
7.12.2018, 10:46
#MyTech-ohjelmassa yläkoululais- ja lukiolaisryhmät perehtyvät teknologiateemoihin oppituntien lisäksi opintokäynneillä yritykseen ja korkeakouluun. #koulu #osaaminen
30.11.2018, 10:47
Teknologiateollisuus

Tilaa kerran noin kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje ja haluamasi valinnaiset sisällöt täältä.

Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.