16
Elo
2018
Uutinen
Euroopan komission ehdotus uudeksi tutkimuksen ja innovaatioiden puiteohjelmaksi on oikeansuuntainen. Lausuntokierroksella oleva Horizon Europe -esitys ei kuitenkaan nykymuodossaan riitä vauhdittamaan EU:n kilpailukykyä tarpeeksi.

Euroopan komissio julkaisi kesäkuussa ehdotuksensa Horizon Europesta, EU:n uudesta tutkimuksen ja innovoinnin puiteohjelmasta vuosille 2021-2027. EU:n seuraavaan pitkän aikavälin talousarvioon ehdotetaan noin 100 miljardin euron panostusta tutkimus- ja innovaatiotoimintaan.

15
Elo
2018
Uutinen
Miltä oppimisen, koulutuksen ja työelämän tulevaisuus näyttää teknologian kehityksen näkökulmasta? Kolmiosainen MyTech-podcastsarja sukeltaa tähän teknologian ja koulutuksen huippuasiantuntijoiden haastatteluilla.

Teknologiateollisuuden uuden MyTech-podcastsarjan ensimmäinen osa on julkaistu.

15
Elo
2018
Artikkeli
Teknologiateollisuuden uusi toimitusjohtaja Jaakko Hirvola ja työmarkkinajohtaja Minna Helle kertovat, mitkä asiat houkuttelivat heitä töihin Suomen pitkäaikaisen edun puolestapuhujiksi.

Tervetuloa Teknologiateollisuuteen! Mikä vaikuttajaorganisaatiossamme sinua eniten houkutteli?

15
Elo
2018
Blogi,
Simo Leisti

Tekoäly olisi varmaan jo pitkällä, ellei se vaikuttaisi niin kovin tekniseltä. Tietotekniikka-ala on itsekin syyllistynyt tekoälyn hypetykseen, kun se on keskittynyt tekniikkaan sinänsä eikä siihen, mitä sillä voidaan saada aikaan.

Tapahtumat

04 Syys
Tilaisuudet ja seminaarit
Teknologiateollisuus ry, Eteläranta 10, Helsinki, sisääntulokerroksen neuvottelukeskus
06 Syys
Tilaisuudet ja seminaarit
Pääkaupunkiseutu, paikka tarkentuu
11 Syys
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Aviacongress, Vantaa
13 Syys
Työmarkkinakoulutukset
Hotel Oskar, Varkaus
20 Syys
Tuottavuuskoulutukset
Lapland Hotel, Tampere
25.12.2017, 11:30
25.12.2017, 11:29
23.12.2017, 15:10
21.12.2017, 9:39
Teknologiateollisuuden uusi toimitusjohtaja Jaakko Hirvola ja uusi työmarkkinajohtaja Minna Helle kertovat, mitkä asiat houkuttelivat heidät töihin Suomen pitkäaikaisen edun puolestapuhujiksi. #uusityö #suomenetu
17.8.2018, 16:51
Oletko ympäristöasioiden ja kiertotalouden ammattilainen? Etsimme uutta kollegaa huippumielenkiintoiseen pestiin: voisitko sinä olla Teknologiateollisuuden uusi johtava ympäristöasiantuntija? Lue lisää tehtävästä ja hae 26.8. mennessä! #rekry #työpaikat
14.8.2018, 15:42
Miten jo eka-tokaluokkalainen voi olla sitä mieltä, että hän on huono matikassa tai ei osaa laskea? Matemaattisen itsetunnon rakennus pitää aloittaa heti ensimetreillä.
9.8.2018, 12:29
Teknologiateollisuus

Tilaa kerran noin kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje ja haluamasi valinnaiset sisällöt täältä.

Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.