Palvelut

Palvelut

stocksy_medium_202169.jpg
Teknologiateollisuus tuntee globaalissa kilpailussa toimivien jäsenyritystensä tarpeet ja on vahva vaikuttaja toimintaympäristön, liiketoiminnan ja työelämän kehittämisessä. Jäsenyrityksilleen liitto tarjoaa paitsi suoraa yrityskohtaista apua, myös paikan tehdä yhteistyötä ja verkottua.

Saat meiltä seuraavia jäsenpalveluita:

Tukea työsuhdeasioihin

Neuvomme ja opastamme jäsenyrityksiämme työsuhdeasioissa. Lisäksi konsultoimme ja koulutamme työsuhdeasioissa. Katso kaikki työsuhdeasiapalvelumme täältä.

Tietoa ja työkaluja

Tarvitsetko tietoa taloudesta tai vaikka apua sopimusasioissa? Teknologiateollisuus kerää sekä kotimaista että kansainvälistä tietoa alan taloudellisesta tilanteesta ja näkymistä. Tuotamme lisäksi sopimusehtoja, julkaisuja ja oppaita ammattitaidon kehittämiseen sekä kasvun ja uudistumisen tueksi. Lue lisää ja tutustu täällä.

Osallistu ja vaikuta

Haluatko muuttaa maailmaa? Yhdistämme yrityksiä, organisaatioita ja ihmisiä erilaisten aihepiirien ympärillä. Lue lisää ja tule mukaan täällä

Tukea yrityksesi kasvuun

Kasvua etsimässä? Suomalaisen teknologiateollisuuden tulevaisuus on vahvasti sidoksissa globaaleihin muutosvoimiin. Autamme kasvuun muun muassa tekoälyn, kiertotalouden ja osaamisen varmistamisen teemoissa sekä tarjoamme konkreettisia työkaluja ja verkostoja kasvuun ja uudistumiseen. Tutustu kasvun ja uudistumisen palveluihimme! 

Kehitä asiantuntijuuttasi

Haluatko kehittää osaamistasi ja asiantuntemustasi? Tervetuloa ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi sekä vaihtamaan kokemuksia muiden alalla toimivien kanssa. Tutustu koulutustarjontaamme!

Kehitä työhyvinvointia ja tuottavuutta

Haluatko kehittää työhyvinvointia ja tuottavuutta? Tutustu kehittämishankkeisiimme!

Aluetoimintamme palvelee paikallisesti

Aluetoimintamme on yrityksiä lähellä. Aluetoiminta tarjoaa alueen jäsenyrityksille neuvontapalveluita sekä järjestää työsuhdeasioihin liittyvää yrityskohtaista ja yhteistä koulutusta. Aluetoiminta tukee yritysten yhteistyötä, kehitystoimintaa ja verkostoitumista. Katso tästä oma aluetoimistosi!