19
Loka
2018
Uutinen
SAK:lainen Teollisuusliitto ja STTK:lainen Ammattiliitto Pro ilmoittivat perjantaina, että ne purkavat teknologiateollisuuteen julistamansa ylityökiellon ensi viikolla perjantain vastaisena yönä klo 00.00. Näin ollen ylityökiellot jatkuvat lähes kuusi viikkoa.

Samaan aikaan Teollisuusliitto kovensi otteitaan irtisanomissuojaa koskevassa kiistassa irtisanomalla kilpailukykysopimuksen yhteydessä sovitun pöytäkirjan työajan pidentä

19
Loka
2018
SAK:lainen Teollisuusliitto on ottanut yhä kovemmat keinot käyttöön pienten yritysten irtisanomissuojaa koskevassa kiistassa. Liitto ilmoitti tänään perjantaina Teknologiateollisuus ry:lle, että se irtisanoo kilpailukykysopimuksen yhteydessä sovitun pöytäkirjan työajan pidentämisestä 24 tunnilla. Ilmoituksen mukaan pöytäkirjan voimassaolo päättyy vuoden 2019 lopussa.

– Pöytäkirjan irtisanominen on valitettava ja rankka päätös. Kilpailukykysopimuksen mukaisilla toimilla on ollut merkittävä vaikutus kilpailukykyyn ja Suomen talouskasvun vauhdittumiseen.

19
Loka
2018
Blogi,
Ville Peltola

Eduskuntavaalit lähestyvät kovaa vauhtia, ja Teknologiateollisuus julkaisee omat tavoitteensa kokonaisuudessaan ensi viikolla. Digitalisaation ja tietopolitiikan saralla kärkiteemamme on ’Noustaan digitalisaation ja tiedon huipulle’ –  miksi näin?

17
Loka
2018
Tiedote
Lindell siirtyy tehtävään kokoomuksen eduskuntaryhmästä, jossa hän on toiminut ympäristöpoliittisena sihteerinä.

Teknologiateollisuus ry on valinnut uudeksi ympäristöasiantuntijaksi YTM Pirita Lindellin, 35. Hän aloittaa tehtävässään 12.11.2018.

Tapahtumat

10 Loka
Työmarkkinakoulutukset
Original Sokos Hotel Ilves
24 Loka
Tapahtumakalenterissa näkyvät tapahtumat
Tapahtumakeskus Koskenranta
30 Loka
Työmarkkinakoulutukset
Rauma, Teknologiatalo Sytytin
31 Loka
Työmarkkinakoulutukset
Radisson Blu Marina Palace, Turku
01 Marras
Työmarkkinakoulutukset
Lapland Hotel, Tampere
01 Marras
Tilaisuudet ja seminaarit
Solo Sokos Hotel Torni Tampere
Toimiessaan digitaaliset sisämarkkinat voisivat tuoda jopa satojen miljardien edestä talouskasvua Eurooppaan, johtava asiantuntija Anna Storm bloggaa. #EU #digitalisaatio
19.10.2018, 13:10
Women in Tech -organisaatioverkoston tavoitteena on innostaa lisää naisia teknologia-alalle ja tällä kertaa, isänpäiväviikon kunniaksi, suositut Women in Tech -aamutreffit ovatkin Daddies in Tech -aamutreffit! Isät, kummit ja kaikki asiasta kiinnostuneet, tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan, miten tyttöjä voi innostaa teknologian pariin! Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: https://teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/tapahtumat/daddies-tech-isat-tyttarien-tukena-avaamassa-teknologia-alan
19.10.2018, 9:07
Tarvitsemme lisää rohkeutta käynnistää ja käydä rakentavaa dialogia, sillä se antaa mahdollisuuden rakentaa ymmärrystä omista ja muiden näkökulmista, kirjoittavat Laura Juvonen ja Risto Siilasmaa Sitra:n tulevaisuuden visioita käsittelevän Seuraava erä -blogisarjan avaavassa kirjoituksessa. #uudistuminen https://www.sitra.fi/blogit/millaista-yhteiskuntaa-haluamme-rakentaa/
17.10.2018, 16:59
Teknologiateollisuus

Tilaa kerran noin kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje ja haluamasi valinnaiset sisällöt täältä.

Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.