15
Helmi
2019
MustRead
Digitaaliset sisämarkkinat voisivat olla yli 400 miljardin euron rahakone. Edistysaskeleita on otettu, mutta isot asiat ovat juuttuneet omiaan suojelevan etelän ja ketterän Pohjolan kiistelyyn. Euroopan on nyt päätettävä, mihin tehtävään se haluaa teknologian valjastaa.
Teksti: Heli Satuli/MustRead


14
Helmi
2019
Blogi,
Sanna Rauhansalo

Tänään on kaksi kuukautta eduskuntavaaleihin ja yhteiskunnallinen keskustelu kiihtyy kiihtymistään. Suurimmat puolueet ovat avanneet kampanjansa, mutta puolueiden kaikkia vaalitavoitteita ei ole vielä suinkaan esitelty.

14
Helmi
2019
Blogi,
Työmarkkinajohtaja Minna Helle

Maailmantalouden kasvu hiipuu, emmekä voi asialle paljoakaan. Toistaiseksi meillä menee vielä suhteellisen hyvin, mutta samaan aikaan on jo kiire varautua huonompiin aikoihin. On katsottava peiliin ja kysyttävä, mihin asioihin voimme vaikuttaa.

14
Helmi
2019
Uutinen
Ensimmäisenä toimintansa aloitti syksyllä suomenkieliseen puheteknologiaan keskittyvä ryhmä. Tämän kevään aikana starttaa vielä kaksi ryhmää, jotka keskittyvät läpinäkyvän suosittelun teknologiaan ja tekoälyn hyödyntämiseen sopimustekstien analysoinnin ja muokkauksen automatisoinnissa.

Teknologiateollisuuden ja TEM:n tekoälykiihdyttämö perustettiin viime elokuussa edistämään tekoälyn soveltamista suomalaisyrityksissä. Tekoälykiihdyttämö keskittyy tekoälyä jo hyödyntäviin yrityksiin, mutta opit halutaan jakaa kaikille tekoälystä kiinnostuneille yrityksille. 

Tapahtumat

19 Helmi
Tilaisuudet ja seminaarit
Sokos Hotel Kimmel
01 Maalis
Tilaisuudet ja seminaarit
Pikkuparlamentin auditorio, Arkadiankatu 3
05 Maalis
Tilaisuudet ja seminaarit
Scandic Vaasa
07 Maalis
Tilaisuudet ja seminaarit
Teknologiateollisuus ry, neuvottelukeskus (2. krs)
12 Maalis
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Helsinki Aviacongress, Vantaa
20 Maalis
Työmarkkinakoulutukset
Technopolis Yliopistonrinne, Tampere
Osaavan työvoiman saatavuus on yritysten kasvun edellytys, ja osaamisen kehittämisen on hyvä olla jatkuvaa ja dynaamista. #osaaminen #koulutus
15.2.2019, 12:13
Helmikuun uutiskirjeessä aiheina muun muassa muuttuva osaaminen, vienti, tekoäly ja vähähiilisiin teknologioihin tarvittavat metallit. https://teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiskirjeet
14.2.2019, 15:10
Etsimme uutta kollegaa: oletko sinä uusi viestintäpäällikkömme? Nykyisen osaajamme siirtyessä uusien haasteiden pariin etsimme viestinnän huippuammattilaista vakituiseen työsuhteeseen. Lue lisää tehtävästä ja hae 27.2. mennessä! #rekry #viestintä https://teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/tule-toihin-teknologiateollisuuteen-etsimme-viestintapaallikkoa
11.2.2019, 16:44
Teknologiateollisuus

Tilaa kerran noin kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje ja haluamasi valinnaiset sisällöt täältä.

Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.