12
Heinä
2019
Blogi,
Akseli Koskela

Suomen EU-pj-kausi on täällä! Vähemmän sirkushuveja ja krääsää, tuttuja teemoja ja jonkinlainen kotoinen epävarmuus siitä, mitä meistä tämän kaiken jälkeen muistetaan.

11
Heinä
2019
Uutinen
Kesän suurin yleisölle avoin keskustelutapahtuma SuomiAreena käynnistyy ensi viikolla. Kokosimme yhteen mielenkiintoisimmat keskustelut teknologiasta, työstä, osaamisesta ja innovaatioista kiinnostuneille.

Maanantai 15.7.

Suomen suuri digihaaste: Saadaanko osaaminen kuntoon 2030 mennessä vai jäädäänkö junasta?

09
Heinä
2019
MustRead
Suomen hallituksen kokemattomuus kostautui EU:n nimityspelissä. Pohjoismaille on luvassa tällä vaalikaudella kylmää kyytiä, mutta parlamentissa suomalaiset ovat sentään paremmissa asemissa kuin koskaan aiemmin.

Teksti: Heli Satuli/MustRead

08
Heinä
2019
Blogi,
Laura Juvonen

Teknologioiden nopea kehitys, globaalien voimasuhteiden uudenlainen rakentuminen ja maapallon kantokyvyn vastaantulevat rajat muuttavat väistämättä koko yhteiskuntaamme. Eikä muutos enää koskaan ole yhtä hidasta kuin se tänä päivänä on.

Tapahtumat

16 Heinä
Tilaisuudet
SuomiAreena / Antinkatu 5, Pori
22 Elo
Tilaisuudet ja seminaarit
10 Syys
Tilaisuudet ja seminaarit
Solo Sokos Hotel Torni Tampere
12 Syys
Työmarkkinakoulutukset
Radisson Blu Marina Palace Hotel Turku
01 Loka
5.7.2019, 18:07
1.7.2019, 12:21
1.7.2019, 11:00
Teknologiateollisuus

Tilaa kerran noin kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje ja haluamasi valinnaiset sisällöt täältä.

Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.