17
Syys
2018
Uutinen
Etsimme uutta kollegaa: oletko sinä Teknologiateollisuuden uusi jäsenkoordinaattori? Lue lisää tehtävästä ja hae 30.9. mennessä!

Teknologiateollisuus ry on elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen vaikuttajaorganisaatio. Teknologiateollisuus ry:llä on noin 1600 jäsenyritystä. Ne edustavat kattavasti elektroniikka- ja sähköteollisuutta, kone- ja metallituoteteollisuutta, metallien jalostusta, tietotekniikkaa sekä suunnittelu- ja konsultointialaa.

17
Syys
2018
Uutinen
Teknologiateollisuuden yrityksissä arvioidaan, että maanantaina alkanut Teollisuusliiton ja Ammattiliitto Pron ylityökielto vaikuttaa merkittävästi tuotantoon ja vientitoimituksiin. Joissakin yrityksissä toimitukset vaikeutuvat heti, toisissa ongelmat alkavat näkyä tilanteen pitkittyessä. Vaikutukset ulottuvat nopeasti myös asiakkaisiin, jos esimerkiksi komponentteja ei pystytä toimittamaan sovitusti tuotantolinjoille.

– Yrityksille ja yhteiskunnalle aiheutuvista menetyksistä on mahdotonta sanoa tässä vaiheessa yhtä euromääräistä lukua. Viennille tuleva haitta on kuitenkin huomattava ja kasvaa tilanteen pitkittyessä. Tämä on valitettavaa, kun vienti vihdoin vetää ja yritysten tilauskanta on vahva.

17
Syys
2018
Artikkeli
Teknologiateollisuus on kumppanina CIRCit-tutkimushankkeessa, joka opastaa ja tukee pohjoismaisia teollisuusyrityksiä niiden pyrkimyksissä parantaa toimintansa kestävyyttä kiertotalouden avulla.

Teknologiateollisuus on yksi pääkumppaneista viime vuonna käynnistetyssä CIRCit-hankkeessa, joka opastaa ja tukee pohjoismaisia teollisuusyrityksiä niiden pyrkimyksissä parantaa toimintansa kestävyyttä kiertotalouden avulla.

16
Syys
2018
Artikkeli
Valmistavalle teollisuudelle on räätälöity käsikirja, jossa annetaan käytännön työkaluja kiertotalouden liiketoimintamallien omaksumiseen.

Kiertotalous on nostettu yhdeksi Sitran kärkiteemoista, johtaja Mari Pantsarilla on sille selkeä perustelu.

Tapahtumat

20 Syys
Tuottavuuskoulutukset
Lapland Hotel, Tampere
02 Loka
Työmarkkinakoulutukset
Murikka-Opisto, Tampere
02 Loka
Tilaisuudet ja seminaarit
Krapi
09 Loka
Tuottavuuskoulutukset
Lapland Hotel, Tampere
25.12.2017, 11:30
25.12.2017, 11:29
23.12.2017, 15:10
21.12.2017, 9:39
Kiertotalouden liiketoimintamalleista kiinnostuneet! Vielä ehtii ilmoittautua ensi viikon tapahtumaan! Siellä kuulet case-esimerkkejä liiketoimintamallien soveltamisesta, tapaat rahoittajia sekä pääset tutustumaan kiertotalouden liiketoimintamallien käsikirjaan, joka on räätälöity suomalaiselle valmistavalle teollisuudelle.
12.9.2018, 16:10
Seuraavan hallituksen tulee ottaa selkeä johtajuus digitalisaation edistämisessä keskittämällä tietopolitiikan johtaminen ja keskeisten digitalisaatiohankkeiden koordinointi yhdelle ministerille, esitämme yhdessä Ohjelmistoyrittäjät ry:n, PALTAn ja Suomen Yrittäjät kanssa.
3.9.2018, 10:10
Tekoälykiihdyttämö auttaa yrityksiä löytämään konkreettisia tekoälyn soveltamiskohteita, kiihdyttämön vetäjä Alexander Törnroth kertoo. #tekoäly #ai
31.8.2018, 11:02
Teknologiateollisuus

Tilaa kerran noin kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje ja haluamasi valinnaiset sisällöt täältä.

Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.