17
Joulu
2018
Uutinen
Kiinteistöverotuksen uudistaminen siirtyy seuraavalle hallituskaudelle. Näillä näkymin hallituksen esitys on odotettavissa keväällä 2020, ja uudistukset tulisivat voimaan 2022. Teknologiateollisuus on tyytyväinen, että uudistus on päätetty tehdä yhtenä kokonaisuutena eikä portaittain. Näin pystytään arvioimaan muutosten kokonaisvaikutukset.

– Vaiheittaisessa uudistamisessa olisi ollut riskinä, että yrityskiinteistöjen verotusarvo nousee ensimmäisessä vaiheessa, mutta kiinteistöveroprosentteja ei laskettaisi vastaavasti uudistuksen toisessa vaiheessa.

17
Joulu
2018
Uutinen
Teknologiateollisuuden tekoälykiihdyttämö liittyi AI Mondayn taustajoukkoihin. Helsingin keskustakirjasto Oodissa kuukausittain järjestettävissä tekoälytapahtumissa kuullaan tiiviitä asiantuntijapuheenvuoroja ja verkostoidutaan.

AI Monday on kuukausittainen verkostoitumistilaisuus tekoälystä kiinnostuneille. Tapahtumasarjan tavoitteena on lisätä tietoa ja rohkaista yrityksiä hyödyntämään tekoälyä. 

Tilaisuuksia pääsee seuraamaan myös striimin kautta.

Vuoden 2019 ensimmäinen AI Monday järjestetään Oodissa 14.1.2019. 

14
Joulu
2018
Uutinen
Alustatalouden ratkaisuja ei saada liikkeelle ilman digitaalista tunnistautumista. Suomalaista digitaalista identiteetin ratkaisua SisuID:tä rakennetaan nyt osana eYritys-ekosysteemiä. Mukaan kaivataan lisää yrityksiä ja yhteisöjä.
Digitaalinen identiteetti on tärkeä palikka reaalia
14
Joulu
2018
Artikkeli
Aivotutkija Katri Saarikivi painottaa empatian merkitystä digiajan työelämässä. Hänen mukaansa ihmiskeskeisyys johtaa parempaan tuottavuuteen.

Teknologian kehitys muuttaa työtä ja asettaa uusia vaatimuksia ihmisaivoille. Helsingin yliopiston aivotutkijan Katri Saarikiven mukaan teknologia myös paikkaa kognitiivisia puutteitamme.

Tapahtumat

09 Tammi
Työmarkkinakoulutukset
Original Sokos Hotel Royal Vaasa
15 Tammi
Työmarkkinakoulutukset
Original Sokos Hotel Kimmel, Joensuu
16 Tammi
Työmarkkinakoulutukset
Original Sokos Hotel Puijonsarvi, Kuopio
22 Tammi
Tilaisuudet ja seminaarit
SparkUp, Turku
24 Tammi
Tilaisuudet ja seminaarit
24. - 25.1.2019 Sokos Hotel Viru, Tallinna
29 Tammi
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Aulanko
Tunteiden merkitys ja hyvä vuorovaikutus korostuvat digiajan työelämässä, aivotutkija Katri Saarikivi sanoo. #digitalisaatio #työelämä
14.12.2018, 12:42
Kaikilla on mahdollisuus oppia tulevaisuuden työelämässä tarvittavaa matematiikkaa! #harjoittelu #osaaminen
7.12.2018, 10:46
#MyTech-ohjelmassa yläkoululais- ja lukiolaisryhmät perehtyvät teknologiateemoihin oppituntien lisäksi opintokäynneillä yritykseen ja korkeakouluun. #koulu #osaaminen
30.11.2018, 10:47
Teknologiateollisuus

Tilaa kerran noin kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje ja haluamasi valinnaiset sisällöt täältä.

Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.