10
Joulu
2018
Uutinen
Komission ehdottama digivero eli digitaalisen liiketoiminnan vero ei etene ainakaan toistaiseksi. Ehdotus siirrettiin sivuun valtiovarainministerien Ecofin-kokouksessa joulukuun alussa. Ranska ja Saksa tekivät sen sijaan uuden ehdotuksen, jossa esitetään digiveron tilalle online-mainostoiminnan verotusta sekä minimiveroa. Jälkimmäinen koskisi kaikkea yritystoimintaa, ei vain digitaaliseksi katsottua liiketoimintaa.

Suomi, Ruotsi, Tanska ja Irlanti vahvistivat jo ennen 4.12. pidettyä Ecofin-kokousta, että ne eivät hyväksy digiveron käyttöönottoa. Myös Saksa ja UK olivat myöntäneet, ettei ehdotus ole valmis poliittiseen päätöksentekoon.

07
Joulu
2018
Uutinen
Ohjelman tavoitteena on nostaa Euroopan tekoälyinvestointien taso 20 miljardiin euroon 2030-luvulla

Euroopan komissio julkaisi tänään tiedonannon tekoälyohjelmasta. Ohjelman tavoitteena on nostaa Euroopan tekoälyinvestointien taso 20 miljardiin euroon 2030-luvulla.

05
Joulu
2018
Uutinen
Reaaliaikatalouden RTECO-hankkeen eKuitti-haasteessa koodaritiimit kehittivät uusia ratkaisuja ja sovelluksia eKuitti-datan ympärille. Voittajatiimin ideoima hintavertailusovellus hyödyntää reaaliaikaista kuittidataa.

Kansainväliset huippukoodarit kokoontuivat viikonloppuna Espooseen Ultrahack-innovaatiokilpailun finaaliin.

03
Joulu
2018
Blogi,
Helena Soimakallio

Ympäristölupajärjestelmämme on aikojen saatossa kasvanut laajaksi ja monimutkaiseksi kokonaisuudeksi. Pahimmillaan useiden viranomaisten hallinnoima lupaviidakko pitkine käsittelyaikoineen ja valituksineen jarruttaa investointeja.

Tapahtumat

11 Joulu
Työmarkkinakoulutukset
Sokos Hotel Vaasa
12 Joulu
Tilaisuudet ja seminaarit
Clarion Hotel Helsinki Airport
13 Joulu
14 Joulu
Tilaisuudet
SITRA, Auditorio, Itämerenkatu 11–13, Helsinki
09 Tammi
Työmarkkinakoulutukset
Original Sokos Hotel Royal Vaasa
Kaikilla on mahdollisuus oppia tulevaisuuden työelämässä tarvittavaa matematiikkaa! #harjoittelu #osaaminen
7.12.2018, 10:46
#MyTech-ohjelmassa yläkoululais- ja lukiolaisryhmät perehtyvät teknologiateemoihin oppituntien lisäksi opintokäynneillä yritykseen ja korkeakouluun. #koulu #osaaminen
30.11.2018, 10:47
Miten Teknologiateollisuuden pitää ajaa Suomen pitkäaikaista etua jatkossa? Lue toimitusjohtaja Jaakko Hirvolan katsaus strategiaamme. #osaaminen #innovaatiot #kestäväkehitys
26.11.2018, 13:14
Teknologiateollisuus

Tilaa kerran noin kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje ja haluamasi valinnaiset sisällöt täältä.

Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.