20
Maalis
2019
MustRead
Kyberympäristöstä on tullut geopoliittisen kilpailun ja sodankäynnin päänäyttämö. Parantaakseen kyberturvallisuutta, EU on julkistanut tukun aloitteita. Unionilta puuttuu kuitenkin valta, jäsenmailta tahto ja Euroopasta alan isot yritykset. Siksi tekoja ei kuulu.

Teksti: Heli Satuli/ MustRead

20
Maalis
2019
Uutinen
Teknologiateollisuus on mukana kaksivuotisen Fintech kasvuekosysteemi -hankkeen tukijoissa.

Työ- ja elinkeinoministeriö on myöntänyt Fintech Finlandin ja Helsinki Business Hubin Suomen Fintech kasvuekosysteemi -hankkeen toteuttamiseen 220 000 euron valtionavustuksen.

19
Maalis
2019
Tiedote
Tänään julkistettu linjaus sisältää kymmenen teemakokonaisuutta, joiden avulla nettonollapäästöt voidaan saavuttaa ennen vuotta 2050. Suomalaisella teknologialla voi olla globaalisti suuri kädenjälki.

Teknologiateollisuuden hallitus hyväksyi kokouksessaan 19.3.

19
Maalis
2019
Artikkeli
Suomi on pudonnut pahasti kilpailijamaiden vauhdista, kun verrataan julkista TKI-rahoitusta. Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa käyttää voimakkaan puheenvuoron julkisen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiorahoituksen puolesta.

Mutta miksi? Eikö Nokialla ja muilla suuryrityksillä ole varaa tehdä itse tarpeelliseksi näkemiään TKI-panostuksia? Tuottavathan yritykset voittoakin.

Tapahtumat

20 Maalis
Työmarkkinakoulutukset
Technopolis Yliopistonrinne, Tampere
25 Maalis
Työmarkkinakoulutukset
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki
27 Maalis
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Helsinki Aviacongress, Vantaa
27 Maalis
Tilaisuudet
Kulttuuritehdas Korjaamo, Vaunusali
28 Maalis
Tilaisuudet ja seminaarit
Original Sokos Hotel Ilves
02 Huhti
Työmarkkinakoulutukset
Murikka-Opisto, Tampere
Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa käyttää voimakkaan puheenvuoron julkisen tki-rahoituksen puolesta. Teknologian merkitys kasvaa – minkä roolin haluamme Suomelle? #tutkimus #innovaatiot
20.3.2019, 10:26
Maaliskuun uutiskirjeessä mm. nuorten näkemyksiä teknologiasta, jutut amisreformista ja tekoälystä sekä kannanotto tki-tukien puolesta. #tekoäly #mytech
19.3.2019, 12:46
Hyvää naistenpäivää! Tuoreen nuorille suunnatun kyselymme mukaan tytöt suhtautuvat edelleen poikia varauksellisemmin teknologiaan. Kiinnostus ei voi syttyä ilman tukea - annetaan tytöille siis kannustusta, ei vain kukkia. Teknologia-ala tarvitsee tyttöjen ja naisten panosta paremman maailman rakentamiseen. #tytötjateknologia #naistenpäivä #mytech
8.3.2019, 11:39
Teknologiateollisuus

Tilaa kerran noin kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje ja haluamasi valinnaiset sisällöt täältä.

Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.