21
Helmi
2019
Uutinen
The Masters of Digital -konferenssi palkitsee vuosittain Euroopan potentiaalisimmat teknologiayritykset Future Unicorn-palkinnolla.

Teknologiateollisuus ry valitsi MaaS Globalin ja Whimin Suomen ehdokkaaksi parhaita eurooppalaisia teknologiayrityksiä palkitsevaan Future Unicorn -kilpailuun, jonka kolme voittajaa julkistettiin tänään palkintoseremoniassa Brysselissä.

19
Helmi
2019
Uutinen
Etsimme uutta kollegaa vahvistamaan Koulutus ja osaaminen -tiimiämme. Lue lisää tehtävästä ja hae 4.3. mennessä!

Teknologiateollisuuden visiossa Suomi on vuonna 2030 hyvinvoiva ja vakaa, ihmisillä on merkityksellistä työtä, työmarkkinat perustuvat paikalliseen luottamukseen ja yritykset haluavat investoida Suomeen. Suomessa on monipuoliset mahdollisuudet osaamisen kehittämiseen ja ihmisiä rohkaistaan uuden oppimiseen.

15
Helmi
2019
MustRead
Digitaaliset sisämarkkinat voisivat olla yli 400 miljardin euron rahakone. Edistysaskeleita on otettu, mutta isot asiat ovat juuttuneet omiaan suojelevan etelän ja ketterän Pohjolan kiistelyyn. Euroopan on nyt päätettävä, mihin tehtävään se haluaa teknologian valjastaa.
Teksti: Heli Satuli/MustRead


14
Helmi
2019
Blogi,
Sanna Rauhansalo

Tänään on kaksi kuukautta eduskuntavaaleihin ja yhteiskunnallinen keskustelu kiihtyy kiihtymistään. Suurimmat puolueet ovat avanneet kampanjansa, mutta puolueiden kaikkia vaalitavoitteita ei ole vielä suinkaan esitelty.

Tapahtumat

01 Maalis
Tilaisuudet ja seminaarit
Pikkuparlamentin auditorio, Arkadiankatu 3
05 Maalis
Tilaisuudet ja seminaarit
Scandic Vaasa
07 Maalis
Tilaisuudet ja seminaarit
Teknologiateollisuus ry, neuvottelukeskus (2. krs)
12 Maalis
Työmarkkinakoulutukset
Scandic Helsinki Aviacongress, Vantaa
20 Maalis
Työmarkkinakoulutukset
Technopolis Yliopistonrinne, Tampere
25 Maalis
Työmarkkinakoulutukset
Radisson Blu Seaside Hotel, Helsinki
Wanted: uusi kollega! Haemme nyt koulutuspolitiikan ja uuden osaamisen asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme Teknologiateollisuuteen nykyaikaista vaikuttajaa, joka tuntee yliopistojen ja tutkimussektorin toimintaa ja joka on kotonaan korkeakoulupolitiikan kentällä ja yhteiskunnallisissa keskusteluissa. Lue lisää tehtävästä ja hae 4.3. mennessä! #rekry https://teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiset/tule-toihin-teknologiateollisuuteen-etsimme-koulutuspolitiikan-ja-uuden
19.2.2019, 13:30
Osaavan työvoiman saatavuus on yritysten kasvun edellytys, ja osaamisen kehittämisen on hyvä olla jatkuvaa ja dynaamista. #osaaminen #koulutus
15.2.2019, 12:13
Helmikuun uutiskirjeessä aiheina muun muassa muuttuva osaaminen, vienti, tekoäly ja vähähiilisiin teknologioihin tarvittavat metallit. https://teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/uutiskirjeet
14.2.2019, 15:10
Teknologiateollisuus

Tilaa kerran noin kuukaudessa ilmestyvä uutiskirje ja haluamasi valinnaiset sisällöt täältä.

Teknologiateollisuus

Teknologiayritykset toimivat kansainvälisillä markkinoilla ja tuovat Suomeen vientituloja, joita ilman emme voi ylläpitää hyvinvointiyhteiskuntaa.

Teknologiateollisuus

Teknologiateollisuuden yritysten menestyminen kansainvälisessä kilpailussa perustuu innovaatiokykyyn, uusimman teknologian ja liiketoiminnan osaamiseen ja ketteryyteen. On oltava askeleen edellä kilpailijoita ja uudistuttava.

Teknologiateollisuus

Toimintaympäristön kilpailukyvystä on huolehdittava, jotta se kannustaa yrityksiä investoimaan, innovoimaan, työllistämään ja omistamaan Suomessa.