Tietoa jäsenyydestä

Tietoa jäsenyydestä

stocksy_txpf7d7f3c1dv7100_medium_850287.jpg
Teknologiateollisuuden voima on ihmisissä. Jäsenyys ja aktiivinen toiminta Teknologiateollisuudessa antavat yritykselle ja sen johdolle ja asiantuntijoille suoran kosketuksen laajaan tietovirtaan ja yhteyden alan muihin johtaviin kollegoihin.

Teknologiateollisuuden jäsenet ovat työnantajayrityksiä, jotka toimivat joko kone- ja metallituoteteollisuudessa, elektroniikka- ja sähköteollisuudessa, tietotekniikka-alalla, suunnittelu- ja konsultointialalla tai metallien jalostusalalla.

Jäsenyyden kannalta on tärkeää, että yrityksen kaikki teknologiateollisuuden aloihin kuuluvat toimipaikat ja konserniyritysten suomalaiset emo- ja tytäryhtiöt, joilla on oma y-tunnus, hakevat samanaikaisesti Teknologiateollisuus ry:n jäseniksi. Tällä varmistetaan työehtosopimuksen ja jäsenpalveluiden kattavuus.

Yrityksen liittyessä Teknologiateollisuus ry:n jäseneksi, liittyy se samalla myös Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n jäseneksi.

Jäsenenä hyödyt palveluista ja verkostoista

Jäsenenä hyödyt puhelinneuvonnasta, innovaatiotoiminnasta, kehittämishankkeista, kansainvälistymispalveluista sekä pk-yritysten, ympäristöasioiden ja tekniseen lainsäädäntöön liittyvistä erityispalveluista. Tutustu Teknologiateollisuuden palveluesitteeseen.

Työmarkkinayksikkömme antaa mm. työehtosopimusten ja työlainsäädännön tulkinta- ja soveltamisapua, konsultointipalveluja erilaisissa työelämän- ja tuottavuuden kehittämishankkeissa, oikeusapupalveluja sekä koulutusta työsuhteisiin liittyvissä kysymyksistä.
Työmarkkinamallin muutokseen liittyen keskeistä on myös yritysten paikalliseen sopimiseen liittyvän osaamisen ja valmiuksien nostaminen Teknologiateollisuuden moninaisin tukitoimiin.

Tutustu Teknologiateollisuuden jäsenpalveluihin 

Hae jäsenyyttä 

Tietoa jäsenmaksuista

Ota yhteyttä meihin