23
Touko
2017
Tiedote
Työturvallisuus näyttää parantuneen eniten sellaisilla työpaikoilla, joissa panostetaan merkittävästi asiaan.
22
Touko
2017
Uutinen
Suomen vienti on jäänyt jälkeen kilpailijamaista. Tuotannon ja viennin nousumahdollisuuksia jarruttaa teollisuuden tuotantokapasiteetin väheneminen 20 prosentilla vuoden 2008 jälkeen. Nyt tarvittaisiin pitkäjänteisiä toimia investointien edistämiseksi ja yritysverotuksen kehittämiseksi.
19
Touko
2017
Uutinen
Hallituksen lisätalousarvioesitys auttaa merkittävällä tavalla Finnish Institute of Technology -yhteistyön nopeaa käynnistämistä.
18
Touko
2017
Tiedote
Vastuullinen toiminta kannattaa, totesivat yritysten edustajat Teknologiateollisuuden keskustelutilaisuudessa Oulussa torstaina.
24
Touko
2017

Intiassa julkaistiin toukokuussa mielenkiintoinen suun

23
Touko
2017

Usein ajatellaan passiivisesti, että markkinat, joilla toimimme, ovat vain ”olemassa”. Asia on päinvastoin.

09
Touko
2017

Suomi ja suomalaiset yritykset ovat hyötyneet Euroopan yhdentymisestä.

03
Touko
2017

Työelämän rakennemuutos on näkynyt selkeästi kansantaloudessa jo pitkään, mutta millaiset muutosvoimat vaikuttavat yksittäisten toimialojen sisällä j

Tapahtumat

29 Touko
Tilaisuudet ja seminaarit
Tampere-talo
30 Touko
Työmarkkinakoulutukset
Metallityöväen Liitto ry, kokoustilat
31 Touko
31 Touko
Tilaisuudet ja seminaarit
Tiedepuisto, rakennus 3 A, Temple of Challenge (4. krs)
Tulisi ottaa aktiivinen rooli ja ajatella, että olemme oleellinen osa markkinoita ja voimme merkittävästi vaikuttaa niihin, kirjoittaa IBM:n Mirva Antila Toimitusjohtajablogissa: http://teknologiateollisuus.fi/fi/ajankohtaista/toimitusjohtajablogi/miten-voit-muokata-markkinoita-etka-vain-mukautua-niihin
23.5.2017, 14:13
Yritysten tietoturvassa on vielä petrattavaa. Teknologiateollisuus ry:n tietoturvakoulutukset jäsenille jatkuvat kesäkuussa.
22.5.2017, 10:54
Pohjois-Karjalan konepaja- ja ict-teollisuus ottaa merkittävän loikan kasvussa ja kansainvälistymisessä.
18.5.2017, 8:44
Ajankohtaista

Teknologiayritysten toimitusjohtajat kertovat, mitä toimialalla tapahtuu ja ottavat kantaa yritysten näkökulmasta maailman menoon.

Teknova

Tarjoamme jäsenyrityksillemme palveluja, joiden avulla yritykset voivat kehittää, tehostaa ja parantaa omaa liiketoimintaansa. Teknova Oy koordinoi Teknologiateollisuuden jäsenpalveluja ja julkaisutuotantoa.

Talous ja tilastot

Monipuolista talous- ja tilastotietoa päätöksenteon tueksi teknologia-alan kehityksestä, tulevaisuuden näköaloista ja tarpeista.

MyTech.fi

www.mytech.fi - yli 200 tarinaa teknologia-alan ammateista. Tarinoita töistä, joita eri koulutusalojen ja -asteiden opinnoista valmistuneet yrityksissämme tekevät. Tervetuloa tutustumaan monipuoliseen työelämään MyTechissä!